Тема
|
tova e tema za
|
|
Автор |
sofianka (cheshit) |
Публикувано | 13.06.02 02:35 |
|
skupia ni burgaski chlen , v koiato toi triabva da ostavi nomera si na gms/ ili na belejka za da ne go propusneme. molia uvajaemia klub da na me revnuva i da bude suprichasten kum kupona koito skoro shte se vihri okolo moreto. znachi Stefi iskam evtina i gotina kvartira s izgled kum moreto . Obadi mi se che ida skoro i Burgas dupe da mu e iako
See this smile on my face, You put it in there
|
|
|
eh tezi sofianzi...kato doide lytoto zaprilichvat na hameleoni ...smenyt kozata i na more....i dori zapocha da im haresva v burgas i okolo burgas...
ami bulgariya otdavna ne e sozialisticheska durzava....i na more se hodi ne v priyteli ...( na divancheto v kuhnyta)...ima si agenzii, telefoni na agenziite, ulsugi i kolkoto iskash babi te chakat na avtobusni spirki ect ....predlagaiki stai pod naem....
az go kazvam po povod razbira se...nali sim ot burgas i znam, che kato doide lytoto ...."vsichki pristigat ot provizniyata"( haha shte ya boi ) ..i zabravyt, che nie si imame rabota ,semiestva i svoi si zivot.....
i po malko mu dosazdaite na stefan.....
rebekka
|
|
|
За жалене сте! За три месеца гледате да се напечелите за цяла година! Направо сълзи роня при мисълта за бургазлии през лятото /За тея от Созопол и тем подобни пък да не говорим!/
И на нас не ни е приятно в София цяла година да бъка от каква ли не мекоговоряща гмеж, ама търпим!
Когато Господ затваря врати, отваря порти.
|
|
|
ЧЕТОХ те с удоволствие...
БЪЛГАРИНЪт ...това чудо...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ЦЯЛА ЗИМА , сума ДИРклубари плюеха СТЕФАн , сега тръгват на ПОХОД към БУРГАС...даже и го предупреждават...
-уникална метаморфоза...
medea
|
|
|
Видно е, Бургас е частна собственост на този Стефан. Дали няма да ми трябва виза. Той корумпиран ли е?
|
|
|
Къде става тук дума за корупция ?
И както сте видели ТЕМАТА е конкретно насочена към СТЕФАН ...
затова драга потребителке се спомена НЕГОВОТО ИМЕ.
С предубеждение четете... затова изпадате в такива неясноти...
ДАйте "ЗЕЛЕНА светлина" на мисълта си и не я блокирайте с омраза към хора , които даже не познавате !
ДОБЪР ДЕН НА ДОБРИТЕ ХОРА!
medea
|
|
|
Бе що не вземете да си организирате един фен клуб на Стефан и там да си се карате на воля? Може и да се сбиете когато се разгорещите повече
|
|
|
НЕГОВОТО !!! Име??? Нима това е ТОЙ!?! Прости напразното споменаване на името МУ! :-))))))
Нещо ме досмеша
Благодаря и за издигането в ранг "потребителка"
майтапех се Медея, майтап, нали се сещаш
|
|
Тема
|
Покай се, нещастнико!
[re: Green light]
|
|
Автор | Heмeзидa (Нерегистриран) |
Публикувано | 13.06.02 12:41 |
|
Защо си споменал напразно Името Стефчову!
Един е Стефан и една е неговата пророчица!
Не стефанохулствай със скверни думи като:
Бургас
рогоносец
изневяра
зъболекарка
гларус
лична бележка
боксерки
|
|
|
Някой ще обясни ли какво общо имат боксерките?
|
|