Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 12:01 16.11.24 
Полове
   >> Женски клуб
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)
Тема magat mi ne mi obrasta vnimanieнови  
Авторemi (Нерегистриран)
Публикувано02.10.01 20:06

moat saprug ne se sesta za men izvan legloto ne go interesuva che i as sam chovek i imam nugda ot rasgovor. za vsickite ni neudachi obvinava men. ne iska da govorim po temata i tvardi che me obicha. s maika mu i brat mu ne se dargi taka. kakvo da prava za da ne se chustvam seksualen obect.

Тема Re: magat mi ne mi obrasta vnimanieнови [re: emi]  
Автор sofianka ()
Публикувано02.10.01 20:38

i tova li iskash da prestanesh da budesh? Ti sigurna li si?

Тема Еми,нови [re: emi]  
Автор Stephan (автентичен)
Публикувано02.10.01 21:45

мислиш ли, че ще можеш да срещнеш някой, за когото да бъдеш нещо повече от един сексуален обект? Добре - опитай тогава!

Получаваш това, което даваш! Нито повече, нито по-малко...

Тема Че кво лошо [re: emi]  
Автор инaт ()
Публикувано02.10.01 22:47

има в това да си сексуален обект? Има и по лошо-да не си.Като остареете,нали само ще си говорите?

Тема Re: Че кво лошонови [re: инaт]  
Автор Пeтъp_ ()
Публикувано02.10.01 23:11

не,като остареят само ще се гледат:))))

Автор Пeтъp_ ()
Публикувано02.10.01 23:13

сега сериозно - БИЙ му ШУТА

Тема Ами,нови [re: Пeтъp_]  
Автор инaт (голям)
Публикувано03.10.01 00:50

няма и да се виждат,щото е голям диоптъра.

няма пък

Тема Re: magat mi ne mi obrasta vnimanieнови [re: Пeтъp_]  
Авторemi (Нерегистриран)
Публикувано03.10.01 16:29

do Petar, ne moga imame dete i ne e taka lesno. as sasto sam ot Burgas, no v momenta giveem v Sofia

Тема The Game (Must Show Him)нови [re: emi]  
Автор Bat$aShoW (Tarikat-kotijo)
Публикувано03.10.01 16:39

Ami dokolkoto moga da sxm kompetenten, moijat sxvet e da ne se tormozish ot tova neshto, i nai-veche da ne MU POKAZVASH che tova te tormozi ! I neshto drugo, probvai slednata igra, obache trijabva da jia igraesh dobre i lovko. A tija e prosta, tretirai go i ti SAMO kato seksualen obekt, i oshte po-vajno, nameri nachin kategorichno da MU POKAJESH che toi e SAMO tova za teb (sxshto) ! Dori i na praktika da ne stoijat taka neshtata, a te ochevidno za teb ne stoijat taka, trijabva da go izigraesh. Ako e nujno s malko brutalnost i s tzynizxm. Toku-vij pxk zapochnal da se zamislija ... Inache sxs stzeni, stradanija, podsmxrchane, molbi i prochie, jiavno nishto nijama da postignesh. Taka shte mu padash v ochite poveche, a i pred samata sebe si sxshto. Be Happy + Good Luck,

Bat'$aShoW,
Tarikat-kotijo

Авторzora (Нерегистриран)
Публикувано04.10.01 08:33

Мила Еми,
Не си мисли, че и обратното е много хубаво. Честно казано бих искала поне малко и аз да се почувствам желана от моя мъж. Толкова месеци вече сме женени, но той не проявява абсолютно никакъв сексуален интерес към мен. Докато по отношение на разговорите нямаме никакви проблеми - можем да си говорим на всякакви теми, да се смеем, да обсъждаме разни неща /без сексуалните, разбира се - те са табу/. Колкото и пъти да съм се опитвала да поговорим - стигаме до задънена улица. Знам, че това може да прозвучи като фантастика, но уви, така е. А имах толкова мечти ....

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2024 Dir.bg Всички права запазени.