Тема
|
Помощ спешно
|
|
Автор |
was760913 (непознат
) |
Публикувано | 04.04.13 12:53 |
|
Здравейте колеги имам следния проблем на компютър с инсталиран Windows XP SP3 Антивирусна NOD 6 лицензиара работи софтуер на Микроинвест СКЛАД ПРО+ като съвъра е MSSQL непрекъснато на компютъра се генерират нови акаунти които сами си се добавят в контрол панел стават десетки даже стотици и запълват дисковото пространство. Сложих нов компютър инсталирах програмите наново след 1 седмица същата работа! Моля ако някой има идея как да се спре това да помогне!
|
|
|
Опита ли да смениш де що има парола из компютъра?
Разгледа ли логовете? Те могат да ти дадат ценно инфо..като дата на създаване, час, минута, сек.... и тем подобни
|
|
|
На акаунта с който работим няма парола по принцип ще разгледам логовете но като ми дадат дата час и т.н. на създаване на акаунтите това какво ще ми помогне?
|
|
|
Ами ако всички часове и дати са през работно време...А събота или неделя няма - 99.99% е някой загрижен знаещ колега/колежка. Викаш милиционер и след като разпита всички , ще си признае.
|
|
|
Ммдаа, много СПЕШНО. Ебаси заглавието.
А да се сети да попиташ фирмата от която си купил програмата /в случая - Микроинвест/ какво мислят по въпроса?
|
|
Тема
|
Re: Помощ спешно
[re: was760913]
|
|
Автор |
Naki (Company PC Guy) |
Публикувано | 05.04.13 00:12 |
|
Тези акаунти Windows user акаунти ли са, или Microinvest акаунти?
И да, заглавието ти е крайно неудачно.
По-добро заглавие би било: "Помощ, проблем с Microinvest под WinXP" примерно.
Редактирано от Naki на 05.04.13 00:13.
|
|
Тема
|
[re: Naki]
|
|
Автор |
was760913 (непознат
) |
Публикувано | 05.04.13 16:15 |
|
Акаунтите са Windows акаунти не на Микроинвест
|
|
|
Фирмата не съм питал но не виждам каква е връзката явно тук няма да намеря отговор на въпроса
|
|
Тема
|
[re: was760913]
|
|
Автор |
Naki (Company PC Guy) |
Публикувано | 06.04.13 12:47 |
|
Вирус????
Антивирусна имаш ли, и каква е тя?
Коя точно (NOD/Norton/MS/Avira/etc) и платена, безплатна или кракната?
Я тествай за вируси с безплатните версии на MBAM и SAS:
Редактирано от Naki на 06.04.13 12:48.
|
|
Тема
|
[re: Naki]
|
|
Автор |
was760913 (непознат
) |
Публикувано | 08.04.13 11:02 |
|
Антивирусната е NOD 6 постоянно когато работи компютъра хваща вируси по 100- 200 слага ги под карантина но само това е ! На този компютър работи MSSQL server и склад микроинвест само на него има проблеми
|
|