Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 10:09 07.07.25 
Компютри и Интернет
   >> Windows
*Кратък преглед

Тема Продавам 20 оригинални Windows Xpнови  
Автор Vampirrre (Среднощникът)
Публикувано24.12.11 20:52

Windows XP SP3 Home Edition, чисто нови, оригинални, цена: 60 лв. За контакти: е-mail: georgievtrifon@gmail.com.

"Смъртта е по-лека от перце, дълга - по-тежък от планина" ( Р. Джордан)

Тема Re: Продавам 20 оригинални Windows Xpнови [re: Vampirrre]  
Автор Triglav Zmei (gorianin)
Публикувано27.12.11 11:31

Продавам 12 почти нови Amiga OS 4. Ползвани са само 2 седмици, но са в отлично състояние и нямат никакви вируси. Коледна промоция по 12 долара парчето!!!

Продавам също и четири MS-DOS от 1981г., малко употребявани, без поддръжка на SATA устройства. И четирите ги давам за $1.

Автор Бaй Oнзи (ентусиаст)
Публикувано27.12.11 15:23

Бравос

http://www.spotmau.com/products/images/head.gif

Тема Контра предложениенови [re: Vampirrre]  
Автор webadmin (новак)
Публикувано04.01.12 23:12

Според мен, 60 лева е завишена цена. Правя ви предложение да ми платите по 10 лева за бройка, плюс съответните транспортни разходи и ще взема и 20-те диска.

Поздрави !

Тема Re: Контра предложениенови [re: webadmin]  
Публикувано06.01.12 00:45

Интересна логика ;)! Бих Ви платил по 10 лв. на бройка при положение, че вече сте ми дали по 70, а пътните разходи ще бъдат определени от "Еконт" например. Благодаря все пак за предложението, но ми се струва, че сте завишил възможностите си!

Поздрави!

Автор Mopфиyc (Матричар)
Публикувано10.01.12 11:59

Я си прочети ЕУЛА то... и тогава продавай.
В момента се опитваш да ловиш балъци... но гледай да не хванеш ГДБОП (или там както се водят)

Welcome to the real world!

Тема Re: Продавам 20 оригинални Windows Xpнови [re: Mopфиyc]  
Публикувано26.01.12 22:50

Съжалявам, темата е пусната от приятел, който за кратко използва регистрацията ми тук! Човека не се опитва да лови балъци, а да продаде нещо, с чиято цена не е запознат! Бих искал да изтрия тази тема! Тъй като вече не е актуална!

Авторiham (Нерегистриран)
Публикувано21.03.12 16:03

Стават такива работи , няма лошо . Тъкмо влезнеш в банята , насапунисаш си очите , в ушите ти има вода и не можеш да чуваш и току виж някой влезнал в стаята с компа, и си пишееее ли пише разни обяви .

Тема Re: Продавам 20 оригинални Windows Xp [re: iham]  
Публикувано21.03.12 16:50

Да оставим сарказма настрани! Както казах вече по-горе, бях дал регистрацията си тук на приятел за да публикува обявата си Да, моя си е грешката, както и акаунта, но моля четете какво съм казал! АЗ WINDOWS-И ЗА ПРОДАВАНЕ НЯМАМ И НИКОГА НЕ СЪМ ИМАЛ! А и защо решихте, че обявата е писана от личното ми PC? Странно, не помня да съм споменавал, съм дал достъп до него! Моля, не тълкувайте свободно текста, обяснил съм защо тази обява е тук и, че желая да бъда изтрита, ако е възможно, ако не, моля не й обръщайте внимание!

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.