|  | | 

| 

| 

| Тема |  Компютъра след рестарт ми поиска парола |  |  | Автор | klevcov (непознат
) |  | Публикувано | 11.06.10 11:37 |  |  | 

Компютъра ми заби, след което го рестартирах, при включването на windows-a ми поиска парола. До сега никога не съм въвеждал парола. Изскочи ми само една иконка "My computer" и под нея поле "Password". Пробвах да вляза през safe mode, но там единствената разлика е че ми се появиха 2 икони (my computer и administrator)и при двете ми изисква парола, която нямам представа каква е и защо ми я иска. Казаха ми, че ако махна батерията на дънната платка за 5-10мин., ще се занули тази парола, но след 2 опита не видях промяна.
 Единствено мога да вляза в БИОС, дали не може от там нещо да се направи? Нямам логично обяснение защо не мога да си вляза в компютъра, да не би да причината да е вирус?

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Компютъра след рестарт ми поиска парола  [re: klevcov] |  |  | Автор | Colombino (програмист) |  | Публикувано | 11.06.10 22:08 |  |  | 

А с празна парола пробва ли?

System Doctor Error:
 Your girlfriend is pregnant.
 (A)bort, (M)arry, (I)gnore?_

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Компютъра след рестарт ми поиска парола  [re: klevcov] |  |  | Автор | AliBabach (heavy drinker) |  | Публикувано | 11.06.10 22:26 |  |  | 

100% ВИРУС

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Компютъра след рестарт ми поиска парола  [re: AliBabach] |  |  | Автор | klevcov (непознат
) |  | Публикувано | 14.06.10 11:47 |  |  | 

Пробвах всякакви начини посочени в интернет, опитах и това http://pogostick.net/~pnh/ntpasswd/, но не успях да нулирам паролата.
 Оправих го с крайния вариант-форматиране и инсталиране на нова операционна система.

|  |  |  |  

|   | 
 |