Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:29 13.07.25 
Компютри и Интернет
   >> Windows
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема изчезва AVGнови  
Авторпитaщ (Нерегистриран)
Публикувано11.11.09 21:36

как е възможно? инсталирана е безплатната версия на програмата от free.avg.com
уж я ъпдейтват и сканират през 2-3 дена, а в 1 момент програмата сама се uninstall и рестарт на компа. не се вижда някаква програма за ремоут достъп. Инсталирам я отново, ъпдейтвам и
сканирам, а нищо не намира!?

Тема Re: изчезва AVGнови [re: питaщ]  
Автор hladnika (brujo)
Публикувано12.11.09 09:02

коя версия
7.5, 8 или 9?

*ба бъ** дир* бля
св. св. електрон и неговите протони
чукча-читател

Тема Re: изчезва AVG [re: hladnika]  
Публикувано12.11.09 12:26

9.0
Те казват, че просто виждат как излиза прозорец, тече uninstall и се рестартва сам компа и няма вече антивирусна. Свалих я пак, ъпдейтнах я и сканирах, но не намери нито 1 вирус, което за мен е странно, при положение, че компа е включен в лан мрежа с около 1000 компа...

Авторas (Нерегистриран)
Публикувано12.11.09 14:22

А как сканира? От компа който искаш да провериш?От неговата си система? Или от чиста заредена от СД/ДВД, дето е 100% без буби?
Аз ако съм вирус и съм в паметта на компа - ще направя всичко възможно да не бъда открит.(все пак съм се наместил там преди оня будала - пазача , дето оди с фенеро)
Пък и нали знаеш, че когато си сканира всяка антивирусна си има настройки какво да прескочи (за по-бързо де)?
Нищо не казваш и за правата на тоз дето бачка. (при 1000 комп-а - админа ще е луд да го остави с администраторски права).
Коя е бозата?Какво още има инсталнато там? А при инстала коя версия е инсталната? Нали знаеш че някои искат "безплатно" и после хоп.... Те тва го пишат вече като банките всички ... (с малки букви нейде на майната си, че след 15 /.../дена - го хоум)

Много станаха питанките. Пък и остави на админа да има и за него хлеб бре! (Или се е оял с 1000 компа поддръжка)

Тема Re: изчезва AVGнови [re: as]  
Публикувано12.11.09 17:30

:)
то на едни познати компа.
Какво да ти кажа............ XP Prof, SP2. AVG уж е фрии. после при инсталацията пак на 1 място
пита абе фриито ли сложа или триалката за 30 дена, та пак съм дал фрии. Инсталирал съм я
на самият комп, който беше останал без антивирусна, както писах я упдейтнах и пуснах да си сканира. така че трябва да е с дефоултни стойности и да не прескача нищо.

Автор Път-ниk (ще се върна)
Публикувано16.11.09 17:54

А при мен не се маха, но рестартира сама. Не я знам какво прави, но бях оставил компа нещо да бачка през нощта, а на сутринта се беше рестартирал...
Гледах в настройките - рестарта след ъпдейт си беше изключен - как ги прави тези номера...

"По-лесно е да простиш на този който е сгрешил, отколкото на този който е бил прав!"

Тема Re: изчезва AVGнови [re: Път-ниk]  
Автор walkman™ (advanced lamer)
Публикувано16.11.09 19:16

Windows-a има една гадна опция - при грешка да не показва прословутия син екран, а направо да рестартира машината. Предполагам - направено е, за да се похвалят колко много по-малко се показват любимите на всички BSOD.... Та - изключил ли си я? По подразбиране е включена (че как иначе?

).

Тема Re: изчезва AVGнови [re: walkman™]  
Автор Път-ниk (ще се върна)
Публикувано16.11.09 20:46

Мисля, че не е от това защото съм виждал да излиза прозорче в което пише, че са качени ъпдейти и компа трябва да се рестартира и има бутони Restart Now и (не помня как беще за по-късно като има падащо меню за "колко по-късно" - по подразбиране "след 60мин.). Ако не щракнеш на Restart Now си го рестартира сам след час...

"По-лесно е да простиш на този който е сгрешил, отколкото на този който е бил прав!"

Тема Re: изчезва AVGнови [re: Път-ниk]  
Автор walkman™ (advanced lamer)
Публикувано16.11.09 21:07

Нямах предвид рестарта при ъпдейт, а рестарт при критична грешка. В случаите, когато Win 98 даваше прословутите "сини екрани на смъртта" - на Win XP тихичко му е казано направо да рестартира компа, без нищо да ти казва. Хитър начин да изтъкнат колко малко "сини екрани" има при XP...

Виж го в Start > Settings > Control panel > System > Advanced > Startup and Recovery [Settings]. Погледни какво е чекнато под System failure...

Авторgogo (Нерегистриран)
Публикувано16.11.09 21:46

Когато 8 версия ми досаждаше постоянно, че има по нова и LATER спря да помага - деинсталл на 8 и инсталл на 9. До тук - песен! радост в къщи! Промених си настройките както си ме кефят и почнах да си бачкам.....
Да ама не... Понякога прозореца, в който си работя (без значение коя е програмата с която бачкам в момента), се деактивира... Синьото горе, става светлосиньо... Е - цъквам веднъж на джама да го активирам и продължавам. Не е болка за умиране...Ама тва взе да излиза на половин час нейде - изнервящо е!
След поредното деактивиране разгледах логовете (преди това хвърлих едно око на часовника долу) - My Computer -> десен буттон->menage и там нейде.... И КВО БИЛО? AVG STOP и после AVG START...Точно по тва време - ще е така - бали мааму..Мисля си за друга антивирусна вече....

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.