|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Ах, тази Vista
|
|
Автор | Гoтин (Нерегистриран) |
Публикувано | 27.01.09 02:54 |
|
Освен че е по-сигурна и вградените игри изглеждат по-добре, Виста е и по-трудна за ползване от XP. А офис 07 пък с тези гадни менюта - няма свикване. Какво мислите?
| |
|
На крива ракета космосът й пречи.
| |
Тема
|
Re: Ах, тази Vista
[re: Гoтин]
|
|
Автор |
Colombino (програмист) |
Публикувано | 27.01.09 08:43 |
|
Може да забраниш UAC и става не по-трудна от XP. Diablo II тръгва ужасно бавно на Vista, не знам защо.
Вече година и нещо съм с тоя офис и не съм свикнал с гадните менюта.
System Doctor Error:
Your girlfriend is pregnant.
(A)bort, (M)arry, (I)gnore?_
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Mopфиyc (Матричар) |
Публикувано | 27.01.09 14:46 |
|
Въпрос на настройки.
А сигурноста... ако перкаш с изкл. аксес контрол с админския акаунт - забрави за нея
Ама ако включиш всичките и паранои - ще ти трябва 5 пъти повече време да свършиш нещо... та въпрос на избор.
Welcome to the real world!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
walkman™ (advanced lamer) |
Публикувано | 27.01.09 21:03 |
|
Абе за офис 2к7 имаше нек'ва джаджа, дето му правеше интерфейса като на 2к3. Ама не помня каква и къде - от 2к7 офис се отказах май за ден или два.
|
Vista Biggest Practical Joke
|
|
Автор |
Чo :) (търси Дипл. раб) |
Публикувано | 27.01.09 23:56 |
|
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Mixy (@#$%^) |
Публикувано | 28.01.09 12:28 |
|
По-бавна и тежка е в сравнение с XP. Организацията на различните Control Centers е слаба и неинтуитивна. Разхвърляни и сложни настройки. И всичко това скрито под лъскав интерфейс. Доживяхме време да ти трбява DirectX графичен ускорител, само за да видиш fade ефектите от преминаването и цъкането по бутоните на интерфейса :) Иначе си наложих да свикна с UAC и го смятам за полезен, макар и досаден на моменти. Но не можах да си наложа да ми стане основна ОС - все още си ползвам XP :ppp
Mixy
| |
|
Имаш предвид . Според мен не е нужно, защото в тоя офис има възможност да си направиш къстъм бар с всичко което ти е нужно и въобще да премахнеш рибон интерфейса. Въпрос на настройки.
| |
|
Това, да. Ама на мен не ми трябва - докато имам възможност, ще сикарам на офис 2к3. А и с това е по-лесно - щрак-щрак - и готово.
пп Абе отде ги изравяш тия картинки?? До едно време ги пъхах бързо-бързо в антибанера (мразя такива неща по страницата, разводняват съдържанието ), ама напоследък взех да ги оставям... готини са.
|
|
|
Автор |
naki (Power User) |
Публикувано | 28.01.09 21:55 |
|
И какво общо има Офис 2007 с Виста? Бачка си и под XP/2003/Server.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|