|
Тема
|
Спешно: Как да изключа Task Manager?
|
|
Автор | Tani (Нерегистриран) |
Публикувано | 25.12.08 16:18 |
|
Не разбрах как се забих на функциите на Таск Менажера, но сега когато минимайзвам програми, вместо да отидат долу на Таскбара, влизат в прозорец на Таск Менажера. Мога да ги уголемя от там, но имам програми, които изобщо не се показват, след като кликна за максимайзването им. Какво да направя, за да мога и тези програми да ги ползвам?
| |
Тема
|
Re: Спешно: Как да изключа Task Manager?
[re: Tani]
|
|
Автор |
naki (Power User) |
Публикувано | 25.12.08 23:30 |
|
Нищо не ти се разбира. Дай screenshot. С кой Windows си?
| |
Тема
|
[re: naki]
|
|
Публикувано | 26.12.08 07:43 |
|
Windows XP. Проблема е, че когато натисна бутона за минимайз, екрана на който съм не отива на десктопа, а се скрива в прозореца (който трябва да отворя допълнително) на таск менажера. По този начин немога да го активирам наново от таскбара, а трябва да отварям таск менажера и да го вадя от там. Неудобството е, че имам програми, които и по този начин не се максимайзват и остават някъде, където немога да ги виждам и да работя в тях. Просто стоят скрити от погледа ми. Опитах най-различни сетуп ситуации, но нищо не помага. Сигурно бъркам някъде и немога да открия къде.
| |
Тема
|
[re: Tani]
|
|
Автор |
TRN () |
Публикувано | 26.12.08 09:22 |
|
Прегледай това.
http://forum.soft32.com/win4/minimized-programs-longer-show-task-bar-ftopict177276.html
| |
Тема
|
[re: TRN]
|
|
Публикувано | 27.12.08 10:18 |
|
Страхотно, просто нямам думи!! Проблема се реши от три кликвания! Много, много благодаря TRN, !!!
Пожелавам ти весело изкарване на Новогодишните Празници!
Честита Нова ГОдина!! ПОжелавам ти супер щастлива 2009 и много, много късмет!!!
А ако решиш някога, че имаш нужда от моята помощ: ето как можеш да я намериш:
http://www.bio.lekar.biz/
Tani
| |
|
|
|
|