|
Тема
|
MBR и възстановяване
|
|
Автор |
hladnika (brujo) |
Публикувано | 21.04.08 11:36 |
|
купих си нов хард, сигейт, дръпнах си от сайта програмката SeaTolls. Да ама понеже и старият ми хард е макстор и ги омешах и докато се осетя му омазах МБР-то, поне така си мисля.
С разни програмки за рековери пробвах, но те или са платени, или възстановяват само документи или само фаилове с определена големина. А и много време ще загубя.
Има ли някакъв начин да оправя МБР-то без да затрия инфото вътре? Така че после да го преместя?
Може ли да не е проблема в МБР?
40 гиги с всичките ми програми
*ба бъ** дир* бля
св. св. електрон и неговите протони
чукча-читател
| |
Тема
|
Re: MBR и възстановяване
[re: hladnika]
|
|
Автор |
Mopфиyc (Матричар) |
Публикувано | 22.04.08 09:40 |
|
А защо не пробваш RAW рековъри на целия стар диск в/у новия?
Easy recovery pro на Ontrack е програмата която спасява най-добре, айде бонус - провери фриитата
Иначе самия уиндоус си има оправячка на МБР - fixmbr но за да си сигурен първо си спаси данните.
Welcome to the real world!
| |
|
благодарско за включването,
аз от там почнах, с рековъри, и онтрак го пробвах, незнам сефте ми е, но имаше една програма дет нито едно .ехе не спаси, друга само файлове над определена големина... че и платени. не съм ровил по настройките де, ама не смея да си експериментирам все пак 4 години изкара без нюню проблем.
значи търся онтрак във фриитата....
мерси, важен морален бонус в необходим момент
*ба бъ** дир* бля
св. св. електрон и неговите протони
чукча-читател
| |
|
Пробвай също и с Hiren's Boot CD. Там можеш да използваш Active@ Partition Recovery tool ( http://www.partition-recovery.com/ )
| |
|
|
|
|