Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 06:27 14.07.25 
Компютри и Интернет
   >> Windows
*Кратък преглед

Тема IExplorerнови  
Автормими (Нерегистриран)
Публикувано21.02.07 16:54

Имам компютър с WinXP в мрежа и интернет през adsl модем, боднат в switch-а на вътрешната мрежа.Въпросният компютър пингва всички компютри от вътрешната мрежа, вижда ги и ги достъпва, както и може да пингва IP-тата на интернет сървъри.Като се опитам да заредя сайт през интернет експлоръра обаче не става.Страници не се отварят. Няма прокси, не са необходими никакви допълнителни настройки, досега е работило така.Някои от другите компютри в мрежата имат такъв проблем, други не.Това вирус ли е или какво?Как се оправя?

Тема Re: IExplorerнови [re: мими]  
Автор t-helper (уефскар)
Публикувано21.02.07 19:35

С друг браузер пробва ли?Опера,мозила??

Тема Re: IExplorer [re: мими]  
Автор alexbg67 (Moderate)
Публикувано21.02.07 19:56

Преди година имах подобен случай, не открих буби, но не се отваряха страници през браузъри. Ей така, от раз стана след рестарт на машината!Оказа се, че порт 80 е "запушен", иначе на пинг или трасе от команден ред ставаше работата...
Ами преинсталирах Вина и се оправи... Но той се беше затлачил адски след година ползване...
Бе твоето може и друго да е?..

Тема Re: IExplorerнови [re: alexbg67]  
Автор Colombino (работен)
Публикувано22.02.07 00:13

Ти ми припомни тая смешка за медицинските форуми:

System Doctor Error:
Your girlfriend is pregnant.
(A)bort, (M)arry, (I)gnore?_

Тема Re: IExplorerнови [re: Colombino]  
Автор alexbg67 (Moderate)
Публикувано22.02.07 00:28

Яко е, ама не помага...

Автор bira_more (бира)
Публикувано22.02.07 00:36

Супер :))))

Bеer? Mоre?

Тема Re: IExplorerнови [re: alexbg67]  
Автор Colombino (работен)
Публикувано22.02.07 00:56

С толкова вход - толкова изход.

В един филм имаше такава случка:

Шефът се кара на подчинения си, че не е направил точно каквото му е казал. Подчиненият:
- Ама аз мислех ...
- Нямаш достатъчно информация за да мислиш, ще правиш точно каквото ти казвам - сряза го шефът му.

Наистина си прав, че HTTP-то и порт 80 имат много общо, но не даваш идеи как ще забрани точно него (а дали само него?) на няколко компа в мрежата и т.н., преди това си работило ... Дето се вика : ама ти не си ли очен лекар?

Далеч по-вероятно (но нямам достатъчно инфо и познания (специализирам иглотерапия (знам и малко Lisp)) за да съм сигурен) ми се струва да е намалено TTL, или ограничен брой конекции.

Редакция:

Може да не помага, ама и не вреди. А ако некой си преинсталира компа заради подобен съвет вече има вреда.

System Doctor Error:
Your girlfriend is pregnant.
(A)bort, (M)arry, (I)gnore?_

Редактирано от Colombino на 22.02.07 00:58.

Автор Boлkoдaв (опасен)
Публикувано22.02.07 02:17

а тва е много готино!

отдавна не бях виждал хубаво чувство за хумор!

Тема мирише на LSP бацилченови [re: мими]  
Автор Чo :) (търси Дипл. раб)
Публикувано22.02.07 13:24

Пусни

.
Трябва да има само:
mswsock.dll  Tcpip

winrnr.dll NTDS
останалите ги махаш.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.