Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:51 04.07.25 
Компютри и Интернет
   >> Windows
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Microsoft Outlook Express  
Автор inas (!)
Публикувано18.04.06 13:26

Здравейте,
може ли да ми кажете как да си сложа спам филтър или нещо подобно на моя меил който е конфигуриран на Microsoft Outlook Express. В последно време имам огромно количество спам и меилове с вируси. Бих желал да сведа до минимум тези мелове.
Предварително Ви благодаря!

Тема Re: Microsoft Outlook Expressнови [re: inas]  
Автор Изyмeн (ненормален)
Публикувано18.04.06 14:02

Няма голяма полза от това. Аз лично не използвам тази програма, имам 5 адреса - 2 в mail.bg, 2 в yahoo.com и един в yandex.ru. Имах и в hotmail, но го изтрих. И представа си нямам как, ама адресите в yahoo.com са ги докопали отнякъде, при положени, че не съм си писал адреса никъде. В mail.bg имам споменат адреса в един сайт и редовно ми пращат реклами. В другия адрес спам доколкото си спомням не съм получавал. В yandex.ru не съм получавал изобщо спам, но и никъде не съм си публикувал адреса. Yahoo.com не е най-добрият избор, mail.bg е толкова тъпкан с реклами, че повече не може. yandex.ru е най-добрата безплатна поща на която съм попадал досега - рекламите от всякакъв вид - графична, текстова, добавяна към писмото - могат да се изключат. Свободното място е неограничено - при запълване на пощата може да се увеличи с 30 мегабайта. Има проверка на правописа на руски и английски, изобщо това е най-доброто на което съм попадал.

You must defeat Sheng Long to stand a chance.

Тема Re: Microsoft Outlook Expressнови [re: Изyмeн]  
Автор inas (!)
Публикувано18.04.06 14:41

Здравей и мерси за бързия отговор но аз имам служебен меил които не мога да си избирам каде да бъде а и ми се налага да го слагам на различни страници в нета за контакт предполагам че от там са се здобили с него и сега искам да огранича спама. лошото е че не мога да сложа филтър да ограничи входа на меилове на анлииски защото получваме и писма от клиенти на англииски.

Автор Бaничka c kиceлo мляko (баничка)
Публикувано18.04.06 15:10

outlook 2003 има вграден спам филтър и работи доста добре

/

USER ERROR: replace user and press any key to continue.

Тема Re: Microsoft Outlook Expressнови [re: Бaничka c kиceлo мля]  
Автор;; (Нерегистриран)
Публикувано18.04.06 18:33

Не споменаха ли че става дума за Outlook Express?
Това

е доста добър спам филтър. На теб ти трябва варианта Pop3proxy / sb_server.

Тема Re: Microsoft Outlook Expressнови [re: ;;]  
Автор;; (Нерегистриран)
Публикувано18.04.06 18:42

От друга страна аз бих се преместил на Mozilla Thunderbird

Автор walkman™ (advanced lamer)
Публикувано18.04.06 23:31

Qurb 3.0 - антиспам решение для Microsoft Outlook Express и Microsoft Outlook.
Qurb аботает как CallerID - сообщения от знакомых вам людей автоматически принимаются вами, в то время как письма от тех, кто не включён в ваш контакт-лист, будут идентифицированы, как подозрительные и помещены в spam папку.Существует система подтверждения письма отправителем. Qurb 3.0 при получении подозрительного письма, отправляет на адрес отправителя письмо с просьбой подтверждения отправленного сообщения (что практически исключается в случае спам россылки). При получении подтверждения, адресат автоматически добавляется в "белый" список, и его сообщения будут доходить атоматически.
Более подробно с програмой можно ознакомиться

Тема Re: Microsoft Outlook Expressнови [re: ;;]  
Автор Бaничka c kиceлo мляko (баничка)
Публикувано19.04.06 01:18

а ти наистина ли смяташ, че пича няма аутлук (без експрес)?

/

USER ERROR: replace user and press any key to continue.

Тема Re: Microsoft Outlook Expressнови [re: Бaничka c kиceлo мля]  
Автор;; (Нерегистриран)
Публикувано19.04.06 01:23

Може да си мисля че има Outlook, може дори много да ми се иска да има Outlook 2003 (защото по-старите нямат Баезов спам филтър), но това за съжаление няма никакво значение. Човека пита за Outlook Express.

Автор klasik (земен)
Публикувано19.04.06 01:39

Ако машината, на която работиш е по-мощна може да си позволиш Norton Internet Security. Той си има анти-спам защита. Направо може да си указваш за всяко получено писмо дали е спам или не е. Обявената за спам кореспонденция се записва в отделна папка, която може да преглеждаш или направо да изтриеш.

Между другото ако е правилно инсталирана и конфигурирана последната версия на Симантек се справя много добре и то не само с този проблем!

Друг начин да си решиш проблема е, като изградиш филтри за входящите писма. Проучи подробно как да използваш по-общи критерии за сортиране и си направи няколко папки, в които ще ти влизат автоматично писмата, преди да си ги прегледал. Остава само да си коригираш критерия за филтриране от време на време... (нещо от което няма бягане)

Всички ме радват. Едни - когато идват, а други - когато си отиват.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.