|
Тема
|
Бутоните изчезват- странно.....!?
|
|
Автор |
sweep (engeneer) |
Публикувано | 12.02.06 11:12 |
|
Здарвейте ! Чудя се, някой виждал ли е това странно за мен нещо.
Използвам ХР ! Реших да си инсталирам за офис асистент, онзи подъл риж котарак ! И тогава се случи ! Във всички документи отворени с Word, липсваха бутоните за Minimize и Restore (става реч за лентата, която важи за отворения документ).
В Exsel обаче всичко си е вред. Проблема с Word обаче си остана, дори след като свалих офис пакета и го сложих отново, и то без подлеца риж !
Мда-а-а-а ! Не ми проваля работата, но ме дразни ! Пък да ви кажа честно, вече тез бутони от една година са в неизвестност и реших да взема да ги обявя за национално издирване.
Ако случайно накой знае къде са отишли и как да ги върна обратно примен !
Да ми пише-е-е-е ! Че нямам нерви вече !
Хайде чао! Отивам да погледна през прозореца данеби да си идват!
| |
Тема
|
Re: Бутоните изчезват- странно.....!?
[re: sweep]
|
|
Автор |
walkman™ (advanced lamer) |
Публикувано | 12.02.06 14:10 |
|
Хе, така ти се пада, щом използваш асистента!  
|
:)))))))))
[re: walkman™]
|
|
Автор | gogo (Нерегистриран) |
Публикувано | 12.02.06 21:55 |
|
Бутоните са в новия Windows! Вероятно котарака ги е изял, връщане назад няма. Освен възстановяване на си-мата, но това никога не използваме.... Безполезно е, служи за екстремни случаи. Те бутоните не се губят, не се местят, само се увреждат или изтриват. Така че брат ми, няма как, ще го преглътнеш. И аз съм имал странни случки:
Отваря ми се безплатна програма с прозорец на неква друга, която ми изписва че била платена TRIAL, Windows Media Player пък редовно правеше номер с повечето видео файлове, да не може да плъзгаш бутоните за осветяване на екрана му (ти го буташ, то се върне), Сега пък WINAVI му давам да конвертира едно Avi в DVD и отказва като ми отговори само веднъж "Твърдия Диск не може да прочете файла, бъдете сигурни че Твърдия Диск може да чете файла". Използвам K-Lite Mega Codec и като неандерталец отметам всичко наред да си има без Morgan и Digital Mixer и там каквото било опасно... Да му имам съобщението - всичко се разбра от него! 
| |
Тема
|
Re: :)))))))))
[re: gogo]
|
|
Автор |
sweep (engeneer) |
Публикувано | 15.02.06 22:50 |
|
Ами добре ! Все пак е нещо. На първо време разбрах, че няма начин да го накарам този риж злодей да повърне бутоните.

| |
Тема
|
Re: :)))))))))
[re: sweep]
|
|
Автор | gogo (Нерегистриран) |
Публикувано | 15.02.06 23:19 |
|
Абе той не е виновен той - радвай му се на котарака и го остави да си работи... глътни студена водица и приеми факта че е дошъл момента да ти се бъгва windows-a. Ако смяташ че ще работиш без грешки -лъжеш се... 
| |
|
|
|
|