Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 04:54 04.11.25 
Компютри и Интернет
   >> Windows
*Кратък преглед

Тема DIVX филмите ми работят забързано...HELP PLEASE!нови  
Автор Sburkan (...не много)
Публикувано20.01.06 01:08

Здравейте,
Ако можете помогнете моля, че вече откачам направо..пробл. е следния....
С K-lite mega codec pack xdiv филмите ми вървят доста забързано.. :( Само един филм, ако не се лъжа-divx формат ми върви нормално. Компа ми
MB: ABit BH6
CPU: Cel533mhz
RAM: 192MB
SOUND: YAMAHA OPL3 Sax ISA slot
VIDEO: GeForce 2 MX 400AGP
възожно ли е да е нещо от звуковата карта...знам ли докато е зареден плейъра Media Player Classic/Bsplayer/Xdiv player(с филм на пауза) и mp3-ките вървят забързано.... Наскоро си смених старата звукова карта която пак беше Yamaha Opl3 sax(ISAslot) като сегашната само че по-различна на форма(но със същия чипсет)...
Пробвах и ACE MEGA CODEC PACK ама и с него същия проблем
Ако имате някаква идея или опит с това моля пишете тука или ICQ: 49488371

The Chase Is Better Than The Catch!

Тема Re: DIVX филмите ми работят забързано...HELP PLEASE!нови [re: Sburkan]  
Автор Colombino (работен)
Публикувано20.01.06 09:09

Стар проблем със звуковите карти Ямаха. Успявал съм с поредица преинсталации на Windows Media Player ( по това време беше версия 6 ), кодеците, DirectX, забрана на хардуерното ускорение и малко Вуду да добутам филмите да се пеят на нормална скорост. Но след известно време нещата пак се сбозиха и не успях да повторя номера.

Купи си звукова карта дето не е Ямаха за 5-10 кинта, сложи я на мястото на тая която имаш и всичко ще е наред.

System Doctor Error:
Your girlfriend is pregnant.
(A)bort, (M)arry, (I)gnore?_

Тема Re: мерси Colombino!нови [re: Colombino]  
Публикувано20.01.06 13:26

Много ти благодаря пич, наистина ми помогнах..точно имах нужда да го чуя това от човек, дето е имал такъв проблем! Благодаря отново! Нова звукова карта ще си купя, но няма да е скоро :) тая си я взех за 4лева и поне mp3 мога да слушам с нея. Между другото горе долу успях да докарам нормално да работят филмите с bs player ръчно (пак е нещо) ама се бях побъркал тия дни покрай компа.. бях решил линукс да пробвам и реинсталации, разделяне на дялове..четене, грешки драйвери..глупости и накарая като реших да се върна отново на уиндоус и .. тоя проблем ме побърка ....ааа много се разприказвах аре бай за сега. Живи и Здрави ВСИЧКИ!

Тема Re: DIVX филмите ми работят забързано...HELP PLEASE!нови [re: Sburkan]  
Автор D.H.V. ()
Публикувано20.01.06 17:12

SOUND: YAMAHA OPL3 Sax ISA slot

От това идва проблема. Не знам дали можеш да го оправиш, трябва друга звукова карта, ама този ISA слот..... мъка. Вземи PCI звукова карта.

Тема Re: DIVX филмите ми работят забързано...HELP PLEASнови [re: D.H.V.]  
Публикувано20.01.06 17:43

Благодаря и на теб колега D.H.V

Тема Re: DIVX филмите ми работят забързано...HELP PLEAS [re: Sburkan]  
Авторlvan (Нерегистриран)
Публикувано20.01.06 21:56

Гледам филми с Cristal Player. Понякога се случва някой филм да върви на бързи обороти. Тогава го пускам с BS Player и няма проблем. Обаче защо става така не можах да разбера.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.