Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:10 13.07.25 
Компютри и Интернет
   >> Windows
*Кратък преглед

Тема RESTORE СЛЕД FORMAT D: /Q ?нови  
АвторDANDY (Нерегистриран)
Публикувано22.12.05 11:28

Колеги, дайте програма за възстановяване на файлове след FORMAT D: /Q.. СПЕШНО!!
Ако може и да се зададе само .doc , ше е супер.
Пробвах "FILE RECOVERY", но нищо не става.
..Иначе уин е чисто нов ХР - сп2 в С:
За информация D с документите беше станало неразпозната ФС, с Norton Commander спасих част от нещата, но към 30%.
Аман от овчи юзери!

Тема Re: RESTORE СЛЕД FORMAT D: /Q ? [re: DANDY]  
Автор Paci ()
Публикувано22.12.05 12:09

БРАВО DANDY !!!
За такава цапаница се взимат пари !!!
А ти преди да почнеш да правиш на хората се подготви
Шото сеа като си почнал неграмотно после никой не може да се оправи и на хората нещицата си заминават.
Овчи юзер но той си е юзер и мое си прави компа каквото си иска. Щом ти плаща на тебе да го правиш ще го правиш и нема ко да мрънкаш.
Ай жив и здрав!
П.С.Поне кажи какво означава "Пробвах "FILE RECOVERY", но нищо не става." ? Просто разкажи ... може и с картинки

Тема Re: RESTORE СЛЕД FORMAT D: /Q ?нови [re: Paci]  
АвторДAHДИ (Нерегистриран)
Публикувано22.12.05 12:56

1. В офиса никой не ми плаща
2. Едната не знае как да си отвори флопи А
3. Компа се ползва от 3ма такива
4. никога не знаят какво са направили, никога не четат какво им пише компа и те какво са избрали
5. 2-я уин в Д е много нестабилен китайски ХП-сп2, на който всичко му е на китайски и дори и преводачките не могат да ми преведат нищо както трябва (причини-разни)
6. имат хиляди файлове с имена на китайски, кирилица, точки ( а не ми се плаща достатъчно).....
7. Харда е стар дрънчащ Макстор, 3-ти дял няма, а не ми се плаща достатъчно
8. И в 2-та уин са ограничени потребители, но това изобщо не ме спасява
9. Никога не ми казват навреме какво е станало (на единия комп беше сложена парола в биоса и комп не са го ползвали 2 дена)!!!
... и така до над 20

Тема Re: RESTORE СЛЕД FORMAT D: /Q ?нови [re: ДAHДИ]  
Автор Mopфиyc (матричар)
Публикувано22.12.05 13:13

Въпроса за заплащането ти и прочие ли ще обсъждаме или какво трябва да се прави, ако не ти плащат... търси си друга работа.
А ако искаш да свършиш тази ползвай Easy recovery pro, инсталирай на С: (надявам се, че на него имаш достатъчно място за файловете от D: ако не трябва друг НDD), избираш дял Д, пускаш рау рековъри и пиеш кафета докато свърши.

Welcome to the real world

Тема Re: RESTORE СЛЕД FORMAT D: /Q ?нови [re: ДAHДИ]  
Автор Paci ()
Публикувано22.12.05 16:25

Oki, ясно не ти е работа.
Ми що се гърбш ?
Да покажеш, че можеш?
Давай !
Българския работодател т'ва и чака некой служител да може и нещо друго, че да не плаща допълнително на друг.
В същото време носиш отговорност за тези документи и ако ги прецакаш ?... незнам мое и да не си навлечеш неприятности ... дано
Ай дано не си ми сърдит и виж т'ва на Mopфиyc дано свърши работа.
П.С. Пропуснах да кажа но след 3-тия опит се сетих - МАЙНАТА МУ НА ДИРААААА

Тема Re: RESTORE СЛЕД FORMAT D: /Q ?нови [re: Mopфиyc]  
Публикувано22.12.05 18:08

Мда, "Easy recovery pro" наистина е друга работа, имаш 1 бира, матричар!

Между другото аз това за заплатата го писах за Паци, че се дърля без достатъчно информация.
Още 1 пример: преди време от 1-я Уин бяха преименували папка System на другия Уин на "SystemA" ! Какво ще кажете за това?

Тема БРАВО DANDY !!!нови [re: DANDY]  
Автор Paci ()
Публикувано22.12.05 19:00

Когато пишеше с главните букви бях убеден че си на 12 години, инсталирал си за първи път windows и си мислиш, че знаеш всичко. Та затва така заядливо
А и ми писна всеки да се занимава с нещо което не му е работа. Навсякъде вече има "професионалисти" и едно професионално обслужванеее ... да не опираш до него .
Колко компа имате в офиса си? Шефа ти не може ли да задели пари за човек да идва да ги ръчка .... добре няма значение писнало ми е от българския pro начин на мислене.
Aй още веднъж поздрвления, че си се справил !
П.С. Обещававам на следващото ти питане дори да е насрано на латиница ако имам какво да кажа да не се заяждам ми да кажа

Тема Re: RESTORE СЛЕД FORMAT D: /Q ?нови [re: Paci]  
Публикувано22.12.05 20:20

32 годин, Паци. Проблемите са в уникалните ми потребители и в нервите, не в парите. Между другото, работя повече извън офиса, а те като сгафят си мълчат с дни.
ПС: държа на онова за руския фъртък.

Тема Re: RESTORE СЛЕД FORMAT D: /Q ?нови [re: DANDY]  
Автор Mopфиyc (матричар)
Публикувано23.12.05 17:13

Ще кажа, че трябва NTFS и ограничени потребители... да видя тогава, как ще сменят име на системна папка, пък ако ще и на другата ОС.

Welcome to the real world

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.