Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:22 13.07.25 
Компютри и Интернет
   >> Windows
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема какви са тези грешки?нови  
Авторproblemka (Нерегистриран)
Публикувано30.10.05 19:53

Днес ми се случи особено странно нещо- компютърът ми не иска да се изгаси от start- като натисна червеното квадратче за Turn off, вместо да се появи опцията за рестартиране, изключване или stand by, излиза съобщение за грешка, но след това Windows-а вместо да се изключи, се връща към първоначалното си положение... и така докато не го изгасих от копчето. Какво може да е станало? Да не се е навъдила гадинка? Имам 2 антивирусни +Ad-Aware, нищо не казват...
Моля ви за съвет и помощ, че не съм особено веща по тези въпроси!

Тема Re: какви са тези грешки?нови [re: problemka]  
Автор PuckMan ()
Публикувано31.10.05 20:21

Ми глей ся! Две анти вирусни са малко! Турни още една за да си сигурна!

А сега сериозно. Когато имаш повече от една анти вирусни програми, те си пречат еднха на друга. Сложи само една, но добра.

Може и гадинка да си завыдила. Дай данни за да ти се помогне.

Редактирано от PuckMan на 31.10.05 20:22.

Тема Re: какви са тези грешки?нови [re: PuckMan]  
Публикувано01.11.05 07:08

какви данни? Всъщност проблемът не се повтори, но забелязвам, че компютъра ми сериозно бави извършването на рзлични процеси напоследък, въпреки достатъчното свободно място в него.

Автор Sunny_Ray (корсичка)
Публикувано01.11.05 11:22

Щом компа се тутка повече от нормалното, гаранция, че е вирясал. При това доста вируси първоначално деактивират антивирусния софтуер, така че най добре го разкарай и го преинсталирай наново. И послушай човека по-горе - една програма, но добра... Ако едната от наличните ти е Касперски, избери нея.

Публикувано02.11.05 07:41

Преинсатлалирах ги: AVG и NOD32, само че последната, уж беше бета версия (изтеглих я от сайта им, уж била безплатна) отказа да ъпдейтва, иска парола. Та ако някой може да ме светне откъде да си набявя нормална версия на тази добра, според мен, програмка, която да е безплатна версия по възможност... Или някоя друга, защото макар AVG-то да ъпдейтва редовно, чувала съм не добри работи за нея, макар на мен да ми е хващала вируси преди...
Ще ви бъда благодарна.

Автор lamqta_Spas (lamq)
Публикувано02.11.05 16:16

ам да поясня казанато от младежа малко по горе
той казва не да преинсталираш антивирусните а да преинсталираш виндовса и да ги преинсталираш фаида никаква защото те мигновенно пак се заразяват (ако имаш вируси) и спират да действат както трябва. Пича ти препоръча касперски и аз ти го препоръчвам намери си го и го сложи след преинсталацията а ако искаш да видиш все пак дали имаш вируси ето пробвай с това:http://www.pandasoftware.com/products/ActiveScan.htm
късмет

изфиняфам съ аку е ниграмотну

Редактирано от lamqta_Spas на 02.11.05 16:32.

АвторHari (Нерегистриран)
Публикувано03.11.05 00:17

AVG си е много готина. Всеки ден се ъпдейтва. Освен това платената им версия вече открива адуер и спайуер. Скоро един познат ми каза че тествал NOD32 и AVG - AVG открила разни вируси и ги изчистила, а НОДА само се съмнявал и някои не ги намерил. Действай с AVG - лека, бърза и лови много. Имат и сайт с поддръжка на български - www.avgbulgaria.com

Тема Имаш проблем с четността [re: problemka]  
Автор Colombino (работен)
Публикувано03.11.05 00:45

Антивирусните програми трябва да са нечетен брой, иначе се получават конфликти - едната казва че нещо е вирус, другата казва че не е и не могат да се споразумеят. Затова най-добре сложи още една за арбитър и ще си бетон. Подобни проблеми далеч по-често се наблюдават на хора с две антивирусни програми, отколкото с една или три.

Ако смяташ, че хардуерът ти няма да може да понесе 3 антивирусни първо си ъпгрейдни машината, а до тогава временно може да рискуваш и да махнеш едната антивирусна (само временно).

System Doctor Error:
Your girlfriend is pregnant.
(A)bort, (M)arry, (I)gnore?_

Публикувано03.11.05 09:06

Махнах NOD32 (и без това никаква работа не върши без ъпдейт)сканирах с AVG-то в Safe Mode-нищо, после с Ad-aware- пак нищо, после сканирах в сайта на Панда- нищо. Излиза, че явно нямам гадини, а и общо взето доста внимавам къде влизам и съм активирала всички възможни системи за сигурност на Windows-а и почти не допускам кукита...
Засега си оставам на AVG, пък ще видя за евентуална подмяна с по-добра. Благодаря ви за помощта!

Автор bigg_red (мног як)
Публикувано03.11.05 11:38

AVG-то е добро ,но AntiVir XP е най-доброто
в момента.Слагай е смело и нема да имаш
никви грижи

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.