|
Тема
|
Кажете моля,
|
|
Автор | Лили (Нерегистриран) |
Публикувано | 16.09.05 23:38 |
|
защо от домашния си комп не мога да вляза в лафчето на дир-а, а от служебния влизам..
| |
Тема
|
Re: Дадох идея..
[re: Лили]
|
|
Автор |
Mapтин (някой си...) |
Публикувано | 17.09.05 08:47 |
|
.. в клуб "Интернет" 
Готино е да си важен, но по-важно е да си готин...
| |
Тема
|
Ако беше описала малко по-подробно
[re: Лили]
|
|
Автор | . (Нерегистриран) |
Публикувано | 17.09.05 09:04 |
|
...какво казва браузъра ти, може и да ти отговори някой. Щот на врачката нещо пак и се удължи отпуската. Като начало - ОС и браузър ще свършат работа. И съобщението което вади браузъра ако не те затруднява Ctrl-C и Ctrl-V
бтв: Java имаш ли? Аз попринцип не се занимавам с просотии от рода на лафчета защото наблягам на левчетата, но имам някакви смътни спомени, че май тряваше туй чудо за да лафиш.
И един въпрос ако позволиш... Как се казва този умник дето позволява на служебния компютър да се лафи?
| |
Тема
|
Re: Ако беше описала малко по-подробно
[re: .]
|
|
Автор |
Goose () |
Публикувано | 17.09.05 09:06 |
|
В много странен свят живееш ...
Моя шеф изобщо не му дреме какво, кога и къде правя, стига работата, която имам, да е свършена в съответният срок ;-)
| |
Тема
|
Re: Ако беше описала малко по-подробно
[re: .]
|
|
Автор | Лили (Нерегистриран) |
Публикувано | 17.09.05 14:26 |
|
Абе нищо не казва... като си напиша ника и паролата на съответното място и кликна на "влез" ме изхвърля директно в началната страница на дира... понякога ми казва, че "неправилни параметри"...
Java не знам дали имам... но не ползвам..
каколкото и да ти е странно и абсурдно в лафчето, също могат да се вадят левчета с лафчета... така, че аз пък ще карам с простотии, от които се вадят лефчета...
Умника съм си аз бееее... и служебния ми комп е личният ми частен комп...
Иначе, благодаря, че отделяш от времето си да се занимаваш с "неграмотница" като мне... направо си е героизъм
и туй "ОС" не мий много ясно какво е, да не кажа хич, както и "съобщението което вади браузъра ако не те затруднява Ctrl-C и Ctrl-V"
и много съжалявам за ужаса, който ша изпиташ, дет си са захванал с мен сега, като разбереш, каква гола вода съм, много по-голя отколкото си очаквал...

| |
|
|
|
|