Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:26 13.07.25 
Компютри и Интернет
   >> Windows
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема MICROSOFT-BG RAZPROSTRANIAVA LICHNATE VI DANNI..нови  
Авторnebadon (Нерегистриран)
Публикувано20.07.05 19:51

Ne populvaite nikakvi formi ot saitove na Microsoft BG, zashtoto tehnia skapan Privacy Statement v koito si schupvat ustata da vi govoriat che ne davali na nikogo lichnata vi informacia e luja...Vuv saita www.msbgregistration.com , koito sluji za registracia za jelaeshti da posetiat niakoi forum na MIcrosoft ima dulgo, dulgo obiasnenie kak lichnite vi danni (telefon, ime i pr.) sa bili samo za vutreshno polzvane - tova sa gluposti. Az biah se registriral tam za Dnite na Microsoft i biah si napisal nomera na slujebnia telefon (nikude, nikoga ne sum go pisal drugade) i sled edna-dve sedmici me tursiat na slujebnia telefon - az sum v komandirovka, nito se predstaviat, nito kazvat za kakvo sa me tursili...Zadadoh vupros na Microsoft - nito duma kato otgovor...

Тема Re: а можеш линови [re: nebadon]  
Автор Troll_ (Troll)
Публикувано20.07.05 20:37

да пишеш на Български?

.

Тема Re: а можеш линови [re: Troll_]  
Публикувано21.07.05 12:30

Moga, no poneje sum v chujbina, za po sigurno pisha s latinski simvoli za das sum siguren che vsichko e OK....

Тема Re: ми тогаванови [re: nebadon]  
Автор Troll_ (Troll)
Публикувано21.07.05 17:09

си пиши бълнуванията на български. така повече хора ще ги прочетат.

Тема Re: ми тогаванови [re: Troll_]  
Публикувано22.07.05 11:58

Ti kato ne mojesh da chetesh na latinica, iavno i na kirilica niama da si po-dobur v cheteneto...A nikoi ne te kara da chetesh - klubove kolkoto shtesh, moje i niakoi vestnik da si kupish...Iavno si gola voda s komputrite, shtom ne razbra obiasnenieto mi zashto pisha na latinica...

Тема Дай на българскинови [re: nebadon]  
Автор Colombino (работен)
Публикувано22.07.05 13:14

Повечето хора тук имат принципа да не четат лайна.

Заглавието ти е интригуващо, но предвид неумението ти да пишеш на български, съдържанието едва ли ще струва повече от това в "Жълт Труд" (те поне пишат на български). Все пак ако го напишеш на български вероятно ще го прочета.

System Doctor Error:
Your girlfriend is pregnant.
(A)bort, (M)arry, (I)gnore?_

Тема Re: Дай на българскинови [re: Colombino]  
Автор DrFrancky (Keen on Yelling)
Публикувано22.07.05 14:30

/*
Все пак ако го напишеш на български вероятно ще го прочета.
*/
smesni zalki chovecheta

DrFrancky

Тема Ne chetete latinica, chetete "Trud"...нови [re: DrFrancky]  
Публикувано22.07.05 17:38

Abe kakvi sa teia hora, be - i tova mi bilo forum za Programisti...Ne jalki chovecheta, ami kompleksirani nerealizirani - drebni dushici... Tuk kudeto sum pich (neide v chujbina), deto chetesh parcala "Trud", niamam BG - keyboard input language, imam FR, HE i EN, i niamam prava da si instaliram BG - ako iskam moga da go napravia, moga i na domain-a administratorskata parola da mu smenia, no az sum doshul tuk da rabotia a ne da se pravia na haker-pubertet...Otdelno pri "transporta" na paketite po WAN, pri niakoi mail-serveri i ruteri se poiaviava problem s kirilicata i ako ti napisha neshto na kirilica tuk kato pristigne pri teb shte triabva da znaesh Sanskrit i suahili, za da go prochetesh....

Тема Re: ех, дете...нови [re: nebadon]  
Автор Troll_ (Troll)
Публикувано22.07.05 18:34

не ти и трябват права, че с тия си познания само проблеми ще създаваш.
хората ти казват да ползваш онова синьо квадратче до което пише кредоор - то е скрипт, който ти позволява да пишеш на бдс или фонетична. а, и квадратчето се появява когато отговаряш на някого. да, бе, още нещо - не ти трябват права за да го ползваш...
проблема с емайлите е от объркан енкодинг на мейл сървърите, но и това в повечето случаи се оправя и няма нищо общо с форума и писането на кирилица в него.

сега кажи като не можеш да се справиш с един кредор, как да ти вярваме на глупостите дето си ги писал?

Тема Re: Дай на българскинови [re: DrFrancky]  
Автор ClD (акъл wanted)
Публикувано22.07.05 20:22

"Смесни" - какво е това?
"Залки" - а това пък какво ще да е?

Смесени, смешни - много възможни значения има, не се разбира, двусмислено е.

Залки, жалки, залци - кое от всичките значения?

Вероятно ти доставя удоволствие да обиждаш и да се заяждаш, но даже и обидите ти не могат да бъдат еднозначно прочетени.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.