Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 07:59 03.11.25 
Компютри и Интернет
   >> Windows
*Кратък преглед

Тема Моля за помощнови  
Автор Pipo (veseljak)
Публикувано06.06.05 18:10

Здравейте, от няколко дена домашният ми компютър постоянно се рестартира...може би на всеки 2-3 минути! Казаха ми, че било вирус, но антивирусната ми програма така и не го засича, а тя е Нортън!!! Ако имате идея какво бих могъл да направя ще съм Ви много благодарен, казаха ми да пробвам с F-prot, ма каквато и версия да дръпна все ми казва, че някякъв файл бил стар и, че ми трябвала по-нова версия!!!! Помагайте, че направо вече откачам! Предварително Ви благодаря!

Тема Re: Моля за помощнови [re: Pipo]  
Автор Colombino (безработен)
Публикувано06.06.05 18:41

А 10 лв. за врачка ша дадеш ли? Опиши си подробно системата и какво си правил преди да стане така.

System Doctor Error:
Your girlfriend is pregnant.
(A)bort, (M)arry, (I)gnore?_

Тема Re: Моля за помощ [re: Pipo]  
Автор Dorian_Gray (Need More Speed)
Публикувано06.06.05 21:28

Виж да не му е жега.
Ако му е топло му дай да пие една студена бира и ще се оправи

Автор Girl-OS_SexyAnvil (непознат )
Публикувано07.06.05 13:01

Имаш няколко варианта - да провериш от BIOS каква е температурата на процесора. Ако там всичко е наред (температурата трябва да е между 37-45/50 градуса), format & install на windows отново. Ако и тогава не помогне, носи си дънната платка за ремонт (има едни кондензаторчета дето се сменят)....

Тема Re: Моля за помощнови [re: Girl-OS_SexyAnvil]  
Автор avenger (пристрастен)
Публикувано09.06.05 18:33

Само не разбирам защо всеки втори съвет е преинсталираи си виндовс-а ?!?!?

Да имаше един вирус дето разпращаше пакетчета по мрежата .. когато твоето ПЦ- го получи и се рестартира ... не е необходимо системата да ти е заразена достатъчно е едно ПЦ от мрежата да е ....

отиди в контрол панел-> административ тоолс -> сървисес .... не помниа точно името на сървиса ... ( рядко ми се налага да ползвам виндовс последните няколко години ) ... но разгледаи всички които са пуснати ... на пропертиес на сервиса има опциа какво да прави ако сервиса забие, умре и т.н. ... ако опцията е ребоот или шутдаун ... смени иа просто на рестарт сервице ...

може проблема да е друг .... но ми се струва малко вероятно да е от прегряване на процесора ... вместо да се рестартира вин-а ще забие ако цпу-то прегрява ....

По този въпрос съществуват две мнения. Едното е неправилно, а другото е моето.

Тема Re: Моля за помощнови [re: avenger]  
Автор ethernall (mastermind)
Публикувано09.06.05 19:00

да ама тоя вирус даваше съобщение с каунтдаун а тука нищо такова не пише

Автор zmey.gorqnin (пещерна версия)
Публикувано10.06.05 00:14

Няма известен вирус, който Нортън 2005 да не хване. Ъпдейтвай си антивирусните дефиниции и пробвай пак. Другия вариант е някой вентилатор да ти се скапал. Високата температура на процесора или видео-картата водят до автоматично изключване на системата, за да я предпази от повреди.

[img]http://zmeq2.port5.com/zmeq_zmeqtanga_sig.jpg[/img]

Тема Re: Моля за помощнови [re: zmey.gorqnin]  
Автор avenger (пристрастен)
Публикувано10.06.05 10:15

a bre nedei taka ... ima dosta virusi deto nortana ne gi lovi ....

По този въпрос съществуват две мнения. Едното е неправилно, а другото е моето.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.