|
|
|
Тема
|
Моля за помощ
|
|
| Автор |
Pipo (veseljak) |
| Публикувано | 06.06.05 18:10 |
|
|
Здравейте, от няколко дена домашният ми компютър постоянно се рестартира...може би на всеки 2-3 минути! Казаха ми, че било вирус, но антивирусната ми програма така и не го засича, а тя е Нортън!!! Ако имате идея какво бих могъл да направя ще съм Ви много благодарен, казаха ми да пробвам с F-prot, ма каквато и версия да дръпна все ми казва, че някякъв файл бил стар и, че ми трябвала по-нова версия!!!! Помагайте, че направо вече откачам! Предварително Ви благодаря!
| |
|
Тема
|
Re: Моля за помощ
[re: Pipo]
|
|
| Автор |
Colombino (безработен) |
| Публикувано | 06.06.05 18:41 |
|
|
А 10 лв. за врачка ша дадеш ли? Опиши си подробно системата и какво си правил преди да стане така.
System Doctor Error:
Your girlfriend is pregnant.
(A)bort, (M)arry, (I)gnore?_
| |
|
Тема
|
Re: Моля за помощ
[re: Pipo]
|
|
| Автор |
Dorian_Gray (Need More Speed) |
| Публикувано | 06.06.05 21:28 |
|
|
Виж да не му е жега.
Ако му е топло му дай да пие една студена бира и ще се оправи  
| |
|
|
|
Имаш няколко варианта - да провериш от BIOS каква е температурата на процесора. Ако там всичко е наред (температурата трябва да е между 37-45/50 градуса), format & install на windows отново. Ако и тогава не помогне, носи си дънната платка за ремонт (има едни кондензаторчета дето се сменят)....
| |
|
|
|
Само не разбирам защо всеки втори съвет е преинсталираи си виндовс-а ?!?!?
Да имаше един вирус дето разпращаше пакетчета по мрежата .. когато твоето ПЦ- го получи и се рестартира ... не е необходимо системата да ти е заразена достатъчно е едно ПЦ от мрежата да е ....
отиди в контрол панел-> административ тоолс -> сървисес .... не помниа точно името на сървиса ... ( рядко ми се налага да ползвам виндовс последните няколко години ) ... но разгледаи всички които са пуснати ... на пропертиес на сервиса има опциа какво да прави ако сервиса забие, умре и т.н. ... ако опцията е ребоот или шутдаун ... смени иа просто на рестарт сервице ...
може проблема да е друг .... но ми се струва малко вероятно да е от прегряване на процесора ... вместо да се рестартира вин-а ще забие ако цпу-то прегрява ....
По този въпрос съществуват две мнения. Едното е неправилно, а другото е моето.
| |
|
|
|
да ама тоя вирус даваше съобщение с каунтдаун а тука нищо такова не пише
| |
|
|
|
Няма известен вирус, който Нортън 2005 да не хване. Ъпдейтвай си антивирусните дефиниции и пробвай пак. Другия вариант е някой вентилатор да ти се скапал. Високата температура на процесора или видео-картата водят до автоматично изключване на системата, за да я предпази от повреди.
[img]http://zmeq2.port5.com/zmeq_zmeqtanga_sig.jpg[/img]
| |
|
|
|
a bre nedei taka ... ima dosta virusi deto nortana ne gi lovi ....
По този въпрос съществуват две мнения. Едното е неправилно, а другото е моето.
| |
|
|
|
|