|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
кирилица и латиница -помогнете, молиа
|
|
Автор | лeиaнa (Нерегистриран) |
Публикувано | 12.03.05 14:41 |
|
из4езнаха ми кирилицата и латиницата, остана само британиката. молиа, за съвет, как да ги възстановиа. Ло6ото е 4е не съм от разбира6тите.
| |
Тема
|
Re: кирилица и латиница -помогнете, молиа
[re: лeиaнa]
|
|
Автор |
Blake (извънземен) |
Публикувано | 12.03.05 15:26 |
|
ся остава да обясниш на хората що е туй жувотно британика, че и ние не сме от разбирачите 
Just a genius
| |
Тема
|
|
|
Автор |
kитaeцa (с дръпнати очи) |
Публикувано | 12.03.05 19:56 |
|
Как така са изчезнали, я дай повече инфо
Ако си пробвал всичко възможно и пак не става - RTFM!
| |
Тема
|
Re: след това остава
|
|
Автор |
Troll_ (Troll) |
Публикувано | 12.03.05 20:11 |
|
и да започнеш да заместваш числата с букви, както да се сетиш, че в първи клас си учила азбуката и там има такива интересни буквички като Ш, Щ, Я и други подобни, които изключително добре си намират мястото в думите вместо съчетанията ИА, ШТ, да не говорим за 6Т.....................................
| |
Тема
|
[re: Blake]
|
|
Автор | leiana (Нерегистриран) |
Публикувано | 13.03.05 13:08 |
|
Едва ли мога да да кажа нещо повече, така го знам - BP /британика /. Правилно е да изпиша Bulgarian Phonetic. Понятието британика, дори не си спомням, от къде съм го усвоила.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Mopфиyc (матричар) |
Публикувано | 13.03.05 13:23 |
|
US/BG/BP - ако това имаш предвид, десен бутон върху останалото - ако се покаже Флекс Тъп бягай тук:
Ако се покаже клавиатурната настройка или Language bar - settings - add - bulgarian - bds, add - english - us.
Welcome to the real world
| |
Тема
|
[re: kитaeцa]
|
|
Публикувано | 13.03.05 13:32 |
|
Благодаря Ви, за желанието да ми помогнете в разрешаването на проблема. Успях да напиша само два реда, защото аз пиша на кирилица по десетопръстната система и ми беше ужасно трудно да пиша на латински със съответстващите български букви. Никога не съм писала по този начин.
Проблемът се разреши от само себе си, след изключване на компютъра и включването му след това. Ето какво се случи - изведнъж екрана на монитора промени цвета си в бял и излезе съобщение, че трябва да се възстанови desktop-а. От taskbar - а, изчезнаха иконите на Bul, US,BP. Съответно, не можех да превключвам стиловете. Ако по това описание, можете да ме насочите, къде да търся проблема сърдечно благодаря. Наистина, с компютъра съм на Вие, затова ми е необходимо по детайлно да ми бъде обяснено. Ако ме насочите към сайт, в който, информацията е на по-достъпен език, моля посочете ми, много неща има да уча.
Желая Ви приятни мигове и слънчево настроение.
| |
Тема
|
Re: след това остава
[re: Troll_]
|
|
Автор | Leiana (Нерегистриран) |
Публикувано | 13.03.05 13:47 |
|
Аз съм една леля тинейджър - на 42 г / ръст 164, 50 кг. / Моето поколение знаем да пишем, защото тогава нямаше компютри, мобилни телефони. Не одобрявам заместването на буквите с цифри. Но, в случая - при "пропадането" на стиловете, действащ беше BP. Просто не знаех, кой клавиш да натисна, за да излезе желаната буква. Неудобно ми напиша, колко време, ми отнеха тези две редчета.
Всичко добро.
| |
Тема
|
[re: Mopфиyc]
|
|
Публикувано | 13.03.05 14:08 |
|
Искрено благодаря. Точно това имах предвид. Ще го изпробвам, като се случи пак. Сега се разреши от само себе си, но пък имаше проблеми с интернета, след като изпратих бележката си. Чета Вашите мнения в"Счетоводство", "Хакери"и съм впечатлена от деловитостта Ви и желанието да помогнете в проблеми. И най-вече в тона Ви, няма хапливост, заядливост.
Дано в ежедневието срещате това, което давате.  
| |
Тема
|
[re: leiana]
|
|
Автор |
Щиpлиц (разузнавач) |
Публикувано | 13.03.05 14:53 |
|
Олеле, не сравнявай, "Хакери" с "Windows". ;о)
Иначе, тук винаги биха ти помогнали, стига да обясниш подробно, макар и с твои думи.
Но все пак, като четох постинга ти, оставам с впечатлението, че имаш инсталиран кирилизатор от рода на flex type. Прочети линка, който ти дадоха по-горе, ще разбереш доста истини...
;о)
Щирлиц
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|