|
Тема
|
Помощ имам вирус, но е много упорит!!
|
|
Автор |
Pipo (veseljak) |
Публикувано | 23.01.05 13:24 |
|
Здравейте пичове, вярвам, че Вие ще ми помогнете!!! От известно време компа ми както работи ми излиза съобщение, че ще се изключи!!! Започва да отброява от 59 сек. надоло!!! Ясно ми е, че вероятно е Sasser ili Blaster, но като си друпнах и двата remuvable tool и ги пуснах да сканират ми казаха, че нямам нищо!!!! Въпреки всичко това пак ми се появява...не всеки път, но си дразни!!! Моля Ви дайте идея какво би могло да е, дали не е няква друга гадина просто и идея си нямам....
| |
Тема
|
Re: Помощ имам вирус, но е много упорит!!
[re: Pipo]
|
|
Автор |
kитaeцa (с дръпнати очи) |
Публикувано | 23.01.05 14:17 |
|
Първо ъпдейт, после римувъл тул. Виж другата тема.
Ако си пробвал всичко възможно и пак не става - RTFM!
| |
Тема
|
Баси, още ли живурка това чудо
|
|
Автор |
Colombino (ИП) |
Публикувано | 23.01.05 14:31 |
|
Тоя вирус има ъпдейт на Windows поне от година за него. Явно имаш скорошна преинсталация. За хора които го правят често е добре да си намерят Windows XP с интегриран SP2. Той включва въпросния ъпдейт, както и много други. Освен това повечето от 'услугите' които в стандартната версия вървят пуснати по подразбиране, там са забранени. И човек за да пострада трябва поне малко да разбира за да ги пусне.
System Doctor Error:
Your girlfriend is pregnant.
(A)bort, (M)arry, (I)gnore?_
| |
Тема
|
Re: Баси, още ли живурка това чудо
[re: Colombino]
|
|
Автор |
Kpъr () |
Публикувано | 23.01.05 18:59 |
|
update-тите на microsoft,
също и една програмка за ограничаване на излишните услуги на xp - SafeXp
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Blake (извънземен) |
Публикувано | 24.01.05 09:46 |
|
А сигурен ли си изобщо, че имаш вирус?
Като излезе Сасер-а, при мене в къщи беше баш така - 3 часа рових като малоумен, пусках кви ли не антивирусни и ъпдейти - нищо...
след което си турнах файъруол и всичко секна - просто вируса не беше при мен, а някъде по ЛАН-а към който съм закачен...
Just a genius
| |
Тема
|
[re: Blake]
|
|
Автор | a (Нерегистриран) |
Публикувано | 24.01.05 15:29 |
|
Firewall rullz...
| |
Тема
|
[re: a]
|
|
Автор | Burner (Нерегистриран) |
Публикувано | 25.01.05 21:06 |
|
Свали си една PANDA ANTIVIRUS(7.07.00) пусния да сканира и тя ще го открие.Аз имах същия проблем и го оправих с PANDA-та!
КЪСМЕТ 
| |
|
|
|
|