Тема
|
много подъл update за XP !!!
|
|
Автор |
Lander (intruder) |
Публикувано | 26.11.04 14:01 |
|
Дръпнах снощи някакъв update на Windows XP и тази сутрин като си пуснах PC - то на мястото където трябва да се логна излиза едно прозорче с нещо от сорта : Your windows is an evaluation copy so you must register it или поне с този смисъл.А операционната ми система със сигурност не е evaluation версия.После влизам и веднага се задейства процеса по регистрацията на windows и тъкмо си викам сега ще го прецакам с някой serial и ми вади : Your windows is already registered и хайде автоматично обратно пак в Log менюто където отново пише, че трябва да си регистрирам win.Май тези от майкрософт ме прецакаха с този update.А уж беше security update.Довечера ще пробвам да преинсталирам дано избие гаднитее ъпдейти.Ако някой е имал подобен проблем може да сподели.
|
|
Тема
|
Re: много подъл update за XP !!!
[re: Lander]
|
|
Автор | KlLlKANDZER (Нерегистриран) |
Публикувано | 26.11.04 15:50 |
|
Гаден номер. Преди да преинсталираш, пробвай с някой кей генератор за уин. И не се отказвай от първия път. Ако не ти приема номера щракни 5- 6 пъти върху generate-то (знайш че вади различни номера) и пробвай пак. На мен ми са е получавало. Макарче шанса е доста малък.
|
|
Тема
|
[re: KlLlKANDZER]
|
|
Автор |
Lander (intruder) |
Публикувано | 26.11.04 17:03 |
|
ама какъв генератор човече.Този просто няма къде да го сложа, защото щом вляза вместо explorer.exe ми вдига един прозорец, в който пише, че уина е регистриран вече и само това.Следва незабавен log off и пак познатото прозорче, че ми е нужна регистрация.?Нещо като омагьосан кръг :).Довечера ще го преинстална, а ако ъпдейта остане ще си сложа нов уин на друг партишън.Абе това на никой ли не се е случило още.Нека някой с пиратско копие като моето пробва последния ъпдейт на майкрософт.Интересно ми е дали ще се получи нещо подобно:)
|
|
Тема
|
|
|
Автор | . (Нерегистриран) |
Публикувано | 26.11.04 18:25 |
|
Кой е номера на ъпдейта? Скоро за XP не е минавало нищо....
Да не се опитваш да качиш SP2 на пиратски със стандартен номер?
|
|
Тема
|
[re: .]
|
|
Автор |
Lander (intruder) |
Публикувано | 27.11.04 10:34 |
|
Не мога да ти кажа номер защото не го видях, а SP2 не ползвам.Скоро си форматирах диска и сложих windows с вграден SP1. Забравих да махна auto update и той веднага си намери какво да сваля.Направих грешката да ги инсталирам и това, което последва го написах горе.Но вече се оправих.Нябих формат на партишана сложих си ОС и забраних auto update.Много ме е яд, че не мога да разбера какво точно ми се случи:)
|
|
Тема
|
|
|
Автор | ф5 (Нерегистриран) |
Публикувано | 27.11.04 14:54 |
|
Според мен си свалил SP2...
аз имах подобен проблем: значи непоглеждайки какви ъпдейти съм свалил без да искам си инсталирам СП2 на активирам Уиндолс със СП1. дотук добре, ама....
На следващия ден включвам комп-а и ми казва, че трябва да активирам! Активирам аз със кода с който активирах СП1 и ми вади съобщение че всичко е ОК и Уиндолса е активиран. :-)
Да, ама НЕ :-(
... рестартирам и ми казва че не съм активитал. Активирам пак по същия начин - казва ми че всичко е ОК и Уиндолса е активиран. Рестартирам и пак казва че не е активиран... ужас и срам :-)
ами, кво следва: асталависта.цом .... и сега имам активиран СП2 :-)
|
|
Тема
|
Бъркаш нещо.....
[re: ф5]
|
|
Автор | KlLlKANDZER (Нерегистриран) |
Публикувано | 27.11.04 15:58 |
|
SP2 не прави подобни кални номера. Друго ще да е било. И аз кат теб го сложих и такова нещо не ми е правил. Пък най-добре, вземи да си вградиш SP2-в WinXP-то. Аз тъй направих и сега като инсталирам, получавам направо SP2, без да става нужда да се слага допълнително. Можеш да направиш така и с всички други ъпдейти за Win. Така е сигурно,че няма да върти повече такива кални номера.
|
|
Тема
|
[re: ф5]
|
|
Автор |
Lander (intruder) |
Публикувано | 27.11.04 21:15 |
|
Сигурен съм, че не беше никакъв SP2.Беше някакво файлче около 800к.Много ме е яд, че не му обърнах внимание, но беше нещо свързано със сигурноста на някакъв service.
|
|
Тема
|
|
|
Автор | Hi (Нерегистриран) |
Публикувано | 28.11.04 17:36 |
|
Az imah podoben problem minalata sedmica!!!! Slagam WinXP SP2 na 4isto. Vkliu4vam Automatic Updates - ON. Sled 10-12 dni pri puskane na computera mi dava saob6tenie, 4e triabva da aktiviram Windowsa. Preinstalirah i zabranih Automatic Updates. Sega o6te raboti ;-)))
Mnogo e vajno ako niakoi obarne vnimanie da spodeli koi e "podlia MS Update"!!
|
|
Тема
|
|
|
Автор | Junak (Нерегистриран) |
Публикувано | 01.12.04 00:07 |
|
Точно SP2 го прави.Опитай да го махнеш от Add/Remove и ако не стане,дай mail