Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:33 13.07.25 
Компютри и Интернет
   >> Windows
*Кратък преглед

Тема Win ME - забива експлоръранови  
Автор METHOD (логистик)
Публикувано26.06.04 17:09

Ноутбук Тошиба Сателит 1700-200 - забива ми експлоръра и линията за задачите блокира
Предложете някакво лечение плс

Пролетарии всех стран соединяйтесь!

Тема Re: Win ME - забива експлоръранови [re: METHOD]  
Авторпинrвин-лeшoяд (Нерегистриран)
Публикувано27.06.04 03:04

Причини колкото искаш. Като начало вземи да се увериш, че твърдият ти диск и CDROM-а работят без проблеми. Направи пълна проверка от ДОС със SCANDISK (плюс surface scan) на всичко (преди проверката сложи компакт диск, който си сигурен, че се чете добре). Ако проверката не мине и има проблем, най-вероятно е заради него (дано си в гаранция) . Ако всичко е наред обади се пак.

Тема Re: Win ME - забива експлоръранови [re: пинrвин-лeшoяд]  
Автор avenger (пристрастен)
Публикувано28.06.04 12:31

Ми тои по принцип си забива .... особенно на МЕ .... по добре смени вин-а на 98 ..... и го упдеитни на макс ...

По този въпрос съществуват две мнения. Едното е неправилно, а другото е моето.

Тема Re: Win ME - забива експлоръра [re: avenger]  
Автор nasopicaso (Ученик на Исус)
Публикувано01.07.04 16:28

Windows Милениум е един от наий тромавите и смотани уиндоуси. Качи си ако можеш XP. Ако не пробвай с Win2000 Pro със сигурност е по-добър и стабилен
Успех

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.