|
|
|
Тема
|
imam maluk i glupav problem...
|
|
| Автор | Alex (Нерегистриран) |
| Публикувано | 16.05.04 20:45 |
|
|
Ne znaia kak da se opravia- kato natisna s desnia buton na mi6kata niakoia ikona- tia se otvaria ednovremenno s otvarianeto na pada6toto meniu, a az iskam da se otvaria samo pada6toto meniu, a da se startira dadena programa samo s liav buton.
...Sega sled natiskane na desen buton vurhu ikonata, programata se startira napravo, vmesto da ia otvoria primerno s "open" ot pada6toto meniu.
Ne razbiram mnogo ot kompiutri- vse o6te...6te sum vi mnogo blagodaren da me posuvetvate, kak da si promenia nastroikite?????
| |
|
Тема
|
Re: imam maluk i glupav problem...
[re: Alex]
|
|
| Публикувано | 16.05.04 20:47 |
|
|
..Mnogo molia za suvet!!!!!!!!!!!!!
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
OKL (*Mr. Nice Guy*) |
| Публикувано | 17.05.04 17:10 |
|
|
да не си разменил бутоните на мишката, не разбрах хубаво въпроса ти.
Провери от Control Panel -> Mouse
* За да го набутате по-лесно -
| |
|
Тема
|
[re: OKL]
|
|
| Автор |
T_o_m_m_y (новак) |
| Публикувано | 17.05.04 20:13 |
|
|
Вероятно е наистина да си разменил бутоните, и другото което се сещам е Windows Explorer -> Tools -> Folder Options имаш опция с която определяш дали да отваряш иконите с еденично или с двойно кликване на мишката. Ако е активирано еденичното кликване е възможно от там да ти се е появил този проблемРедактирано от T_o_m_m_y на 17.05.04 20:18.
| |
|
Тема
|
[re: T_o_m_m_y]
|
|
| Публикувано | 17.05.04 20:37 |
|
|
Blagodaria vi mnogo za suvetite.
Vsu6tnost dori ne razbrah kak se opravi- burnicah v Control Panel-a i Mouse, no niama6e takava opcia i ne znaia, kakvo napravih, 4e problema iz4ezna ...Ne sum dobre, naistina...
...Ina4e problema be6e slednia:
Sled dvukratno 6trakane s liav buton na mi6kata vurhu dadena ikona- tia se otvaria,oba4e sled ednokratno 6trakvane vurhu su6tata ikona, no s desen klavi6- tia pak se otvaria6e i ednovremenno s tova pada6toto meniu kum ikonata se otvaria6e , a principno triabva da se otvaria samo pada6toto s desen, a ne da se otvaria papkata, klikvaiki vurku naia s desen klavi6 na mi6kata....???
O6te ne sum razbral ot kude mi doide problema i kak se opravi...6te se opitam da prou4a???
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор | Az (Нерегистриран) |
| Публикувано | 19.05.04 22:51 |
|
|
Той Windows-а така си прави понякога, освен всички други бъгове, разменя клавишите на мишката. И както при почти всички случаи с майкрософтския софтуер, нещата се оправят с resrart. Ако не - reinstal Windows.
| |
|
|
|
|