Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 11:55 07.07.25 
Компютри и Интернет
   >> Windows
*Кратък преглед

Тема Не зарежданови  
АвторKate (Нерегистриран)
Публикувано28.08.03 17:49

Ето какво се случи, и съм силно притеснена....при включване на компа той само проръмжава светкат за миг лампичките му и повече не продължава нищо,какво да правя,преди месец тогава съм го пускала за последно ми е правил подобен проблем,но след 5-6 рестартирания от бутона, той захапваше и започваше да зарежда уина98,а сега не ще!
Благодаря на отзовалите се !

Тема Re: Не зарежданови [re: Kate]  
Автор AliBabach (heavy drinker)
Публикувано28.08.03 22:32

пробвай да натиснеш бутона РЕСЕТ, ако тръгне - значи кондензаторите на дъното са заминали, и е време да приготвяш парички за ново дъно.
Ако не тръгне - ослушай се за странни писукания
не е лошо също така да провериш дали не се е измъкнал кабела на монитора

Тема Re: Не зарежда [re: AliBabach]  
Автор Electrical Storm ()
Публикувано28.08.03 22:57

ха ха... Жена пред компютър...

Тема Re: Не зарежданови [re: Electrical Storm]  
Авторneznam (Нерегистриран)
Публикувано29.08.03 00:49

"ха ха... Жена пред компютър..."
Ха Ха на мен жена ми оправи колата Ха Ха кое му е смешното това и е работата. Ха Ха на теб каква ти е работата да се смееш на другите ли ? И изобщо знаеш ли какви са причините да не светне изобщо нищо на екрана а? Като не знаеш не се обаждай а ако знаеш пиши а ако не ти се пише не пиши.
Баси гнусните чатъри се обаждат из тия клубове после Дира, персонала и модераторите са виновни.
Аре по сериозно а.

Kate ако абсолютно нищо не свети питай в клуб Хардуер проблема ще да ти е Хардуерен.

Тема Re: Не зарежданови [re: Kate]  
Автор ZyZyx (Sacrifice)
Публикувано30.08.03 12:24

Ne znam dokade ti se prostirat harduernite wazmojnosti, ama ako ne te e strah, probwaj kato otwori6 kutiqta da izwadi6 po-wajnite elementi, RAM, Videokarta i t.n. (ako ti e po-now procesora, ne go butaj, nema da mojesh da go slojish pak), no drugite neshta gi izwadi i pak gi sloji, kato gi namesti6 mnogo hubawo. Dosta 4esto se polu4awa prosto da prawiqt lo6 kontakt sys slotowete na dynoto i zatowa da prawqt mizerii. Az imah edno kompjutyr4e deto zapalwashe samo ako si go sloja na kolenata i mu se pomolq uchtiwo
Aide uspeh!

Where do you want to kill today ?

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.