Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 04:14 14.07.25 
Компютри и Интернет
   >> Windows
*Кратък преглед

Тема Срам, не срам...нови  
АвторHeзHaйчo (Нерегистриран)
Публикувано20.07.03 15:28

Чуйте ме с какво се сблъсках и ... спрях. Не знам как да набирам нужните ми : латинските букви алфа, бета, гама, корен, корен квадратен, дроби, може би и нещо друго но не съм стигал до там...
Какво трябва да кача или да активирам, питам и ще проверя за съветите ви
БЛАГОДАРЯ!

Тема Re: Срам, не срам... [re: HeзHaйчo]  
Автор wenn (wenn)
Публикувано20.07.03 16:28

Има специална програма към Worda точно за товал
Еquation Editor.Чукваш с десния бутон на Tooolbar и ти излиза едно меню.
Customize/Command/Insert/Equation Editor разбира се ако си ся сложил при инсталация на офис пакета

Тема Re: Срам, не срам...нови [re: HeзHaйчo]  
Автор gali (отпускарка)
Публикувано20.07.03 16:32

ако си пишеш текста на word, от меню insert избери symbol - там има каквото искаш, саво кменяш шрифта. но за степенуване и индексите на променливите ще ти трябва букните да ги правиш subscript и superscript - голяма играчка е. във старите версии на офиса имаше нещо като office equali.... не помня името. ако е инсталирано, от уърд - инсърт - обжект можеш да дадеш тоя редактор на уравнения и там си има инстументи за формули. за документа формулата ще изглежда като картинка. ако ми попадве линк за друга такава програма, ще ти пратя.

Преди да направиш нещо, преброй до 20. усмихвай се по-често от другите

Тема Re: Срам, не срам...нови [re: wenn]  
Автор Sheffa (Sheff)
Публикувано21.07.03 10:08

Незнам дали го има т'ва във всички Офис пакети. Специално ХР има такава опция. Разгледай в Инсърт менуто. Ако не намериш нищо пробвай с десен бутон върху бутоните и Custom настройки след това мини на страницата команди и търси "редактор на уравнения" Една картинка с Корен от Алафа.
Надявам се да сме ти помогнали !!!

Your Sheff

Тема Re: Срам, не срам...нови [re: Sheffa]  
Автор Sev ()
Публикувано21.07.03 12:40

Equation имаше и в '97

Тема Re: Срам, не срам...нови [re: HeзHaйчo]  
Автор CuO (CuZero)
Публикувано21.07.03 13:01

4ast ot neshtata moze da gi polzwash i 4rez tazi

kato simwola koito shte se ispishe e w kolona "Chr" a ti natiskash: alt+0X, kato X e nomera koito saotwetstwa ot kolona "DEC" na izbraniq simwola :)

primer:
za da napishesh udiwitelen znak "!" bez da go imash narisuwan na kbd, cukash na mqstoto kadeto iskash i natiskash slednite butoni: ALT+033
rezultata e: !

ne wsi4ki kbd ima euro sign (€) , taka 4e moze da go izpishesh s: alt+0128

ai uspeh, no s square root sign shte imash problem

Тема Re: Срам, не срам...нови [re: Sheffa]  
АвторHeзHaйчo (Нерегистриран)
Публикувано21.07.03 14:49

Благодаря ви!
Използвах само на "шефа" съвета, тъй като не откривам editor equations в лентата >OBJECT. Стара ми е версията, а не ща да качвам ... намерението ми е за новата година да сменя системата.
Аз използвам компютъра, не съм в часа му
Благодарен съм на всички, който не се големеят пред подобни въпроси. Много неща научаваме от тях.
Тихи морски вълни!
Прохладни вечери!
Щедри гаджета!
Буйни вечери!

Нека това да е вашето лято!

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.