Тема
|
POMOGNETE BE HORAAA!!!!!!!
|
|
Автор | POMO6T!!!! (Нерегистриран) |
Публикувано | 02.11.02 20:46 |
|
Pomognete be hora! Internet Explorera mi se precaka i sega kogato otida na nqkoi saitove ne moje da gi otvori a se opitva da gi zaredi kato fail na diska. Opitah preinstalaciq na IE ama ne pomaga. V momenta razglejdam toq sait s Netscape ama e bati sduhnqta. Ne jelaq da preinstaliram Windows XP-to, a sam v bezizhodica. Ot Microsoft si traqt i se kriqt i kato gi pita6 se takovat. Zatova se obra6tam i kam vas. POMOGNETE BE HORA!!! Ne 6ta da polzvam 6ibaniq Netscape nito minuta pove4E!!!! HELP!!!    
|
|
|
Netscape e pone dvoino po stabilen ot IE,az ne se i seshtam za explorer-a
|
|
Тема
|
Re: POMOGNETE BE HORAAA!!!!!!!
[re: POMO6T!!!!]
|
|
Автор |
Пeтъp_ (linux fen) |
Публикувано | 02.11.02 21:23 |
|
тогава ползвай мозила,последната версия е 1.1, и 1.2 бета 
който търси,намира...
松下電
|
|
|
Opera 6.05. Любим браузър. 
Work like a slave.
Command like a king.
Create like a god!
|
|
Тема
|
Za Netscape, Mozilla i Opera
[re: ClD]
|
|
Публикувано | 02.11.02 22:58 |
|
polzval sam gi i trite. i sega 6e vi kaja bagovete im:
(1.)Mozilla -kompa mi e prekaleno baven za nego -imam samo 523MB SDRAM
(2.)Netscape -saitovete ne izglejdat taka dobre kakto v IE, Favorites(Bookmarks) se organizirat po-tromavo i ne na posledna mqsto vapreki 4e si imam plug-in za Opera i Netscape Getright-a mi ne6to se ebe na toq browser. A sobstveniqt mu download manager e adski kofti. Pone men neprekasnato me drope6e.
(3.)Opera 6.05 ne sam polzval , malko po-stara sam probval i ne be6e taka dobra kato IE. Saitovete izglejdaha savsem malko po-kofti v neq. No pak be6e kade-kade po-dobra ot Netscape i Godzilla- Mozilla
(4.)Da ne mislite 4e polzvam gol IE? Polzvam add-on nare4en NetCaptor 7.0.2 Final!
|
|
Тема
|
Re: Za Netscape, Mozilla i Opera
|
|
Автор |
KKP (??) |
Публикувано | 02.11.02 23:25 |
|
"samo 523MB SDRAM"
Ako si si konfiguriral taka ma6inkata 4e 512 Mb RAM - pak bila tq i SDRAM (nadali e 523) i kompa ti ne moje da se spravi sas edna Mozilla - ne mislq 4e nqkoi 6te moje da ti pomogne za kakvoto i da e.
Sajalqwam 4e trqbwa da ti go kaja ama v tvoq slu4ai problema e izcqlo predmonitoren
Sas zdrave.
Редактирано от KKP на 02.11.02 23:46.
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
naki (0xdeadcafe) |
Публикувано | 02.11.02 23:44 |
|
Emi nogo sorry. Ama samo boot ot CD-to sus WinXP i izberi Repair ot menuto. Pod Win2K tova e za 5 minuti, tyka obache (WinXP) sledva palen reinstall za vseki sluchai...
MicroSoft sa pichove otvsjakude... 
|
|
|
не знам какъв е тоя неткаптор дето го ползваш и за какво служи, но така като те слушам ми се струва, че проблема ти идва от него. пробвай да го деинсталираш ако е възможно.
|
|
Тема
|
[re: amateur]
|
|
Публикувано | 03.11.02 17:33 |
|
Rabote6e si 4udesno baq dalgo vreme s NetCaptor-a!!! Preinstalirah go ama ne se opravi. Ina4e vsi4ko drugo mu e nared! Ne jelaq da preinstaliram XP-to 6ot posle vsi4ki programi trqva nanovo da gi darpam, 4e da gi instaliram...... vaob6te ebalo si e mamata. No ako nqma drug izhod i tva 6e napravq.
|
|
Тема
|
|
|
Автор | adminpac :) (Нерегистриран) |
Публикувано | 03.11.02 17:46 |
|
Abe shefe ima edna dalavera da si repairnesh windowsa
bez da ti se precakat programite.
Znachi kato mu kajesh da se instalira na novo ama ot bootable cd to kato vidi che imash veche win shte te pita "clean install" ili "upgrade" i ti shte mu kajesh clean install i togava to pak shte proveri za OS i shte ti kaje ama ti imash veche win i togava shte te pita Repair ili Clean install i ti shte mu kajesh chak togava repair i to shte zamaje starite povredeni filove na windowsa bez da ti zamazva programite .
Sled koeto slagash na novo service pac (ako te vleche razbira se) i direktx i si gotov samo zabraih da pogledan s kuv win si ama se nadiavam da si s 2k ili xp
Are oospeh i zapomni !!! ne mu kazvai oshte ot purvia put repair togava ti iska repair disks a ti predpolagam che nemash.
Spazi reda koito ti posochih. Taka imash nov win i raboteshti programi :))
|
|