Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 12:39 17.07.25 
Компютри и Интернет
   >> Windows
*Кратък преглед

Тема IRQ nastrojki pri WinXPнови  
АвторJamaika (Нерегистриран)
Публикувано25.10.02 19:37

Nqkoj mozhe li da mi kazhe kak da si nastroq rychno IRQ-tata w winXP? ot device manager ne mi dawa da go naprawq, a e setnato na "use sutomatic settings" i prozorcheto "change settings" ne e aktiwno wyobshte!

Тема Re: IRQ nastrojki pri WinXPнови [re: Jamaika]  
Авторadminpac :) (Нерегистриран)
Публикувано25.10.02 19:55

Abe choveche kaji na koe iskash da promenish irq-to moje da ima i drug nachin da si opraish problema ne e zaduljitelno da se smenia po niakoga irq
principno imashe edna opcia na dunata PNP OS instaled probvai tam da smenish neshto ama po dobre purvo kaji kvo ti e problemno v divaicite :PP

Тема Re: IRQ nastrojki pri WinXPнови [re: adminpac :)]  
Публикувано25.10.02 20:02

Modema mi se ebawa mnogo qko!! pyrwo che signala, kojto dawa e mnogo slab, i wtoro ot wreme na wreme ne shte izobshto da nabira!!!!! trqbwa da prewklucha kabela otzad ot "line" na "phone" posle da go wyrno obratno i chak togawa ewentualno mozhe da se seti da nabere accounta!!!!!
P.S. syshto imam i edin drug problem. Ne moga da si wklucha DMA-to na CD-roma. instaliran e kato secondary slave, na edin IDE kabel s RW-to mi no ne shte da mi razpoznae XP-to DMA-to mu!!!! HELP!!!!!!

Публикувано25.10.02 20:10

abe v momenta sum pred 2000 ta ne moga da sum siguren ama da ti kaja mislia che nema opcia na XP za dma to si go puska ako moje samo i ne ti kazva dali e v kliucheno .
I sichko e vupros na driveri principno :
Znachi purvo niama da e losho da si napravish inf update na dunoto(ako veche ne si go napravil de :))) ) i vtoro moje modema ti neshto da se bugva imash li gi tia problemi pri 98micata primerno ???
Ako gi niamash znachi verno e ot driverite probvai drug (ako namerish)
I tva za irq-to vish tama pri devices dali ti dava nekvi konflikti s drugo modemcheto.

Тема Re: IRQ nastrojki pri WinXPнови [re: adminpac :)]  
Публикувано25.10.02 20:28

Pri win 98 modema si raboti prefektno, ama s shibaniq win XP mamata mi se razkaza!!! smenih pone 5 razlichni drajwera i ne stawa, i ne stawa!! a za CD-to sym mu zadal "use DMA if available" ama ne shte, puska mi go samo w PIO mode i she se pobyrkam weche!! zapiswachkata, koqto mi e 32X mi dawa average speed 25X, a Cd-to koeto bi trqbwalo da e na 40X mi dawa 11X average speed, mnogo nepriqtno!!! No shte wzema da si instaliram naj nowite drejweri za dynoto, shtoto ne sym go prawil ot nqkolko meseca, mozhe pyk i da trygne!!!

Публикувано25.10.02 20:36

Emi tva e obshto vzeto ot mene vupros na poddrujka
do kolkoto mi stigat znaniata probvai s novi driveri i tva e a kakuv ti e modema moje da pishe neshto v neta za nego i xp vish se pak za driveri ili za nekvi bugove i ako ne stane mini na 2000 pone dokato ne izleze nekuv nov chitav win
Tva e ospeh v gadostite :))))

Тема Re: IRQ nastrojki pri WinXP [re: Jamaika]  
Автор Mikk ()
Публикувано26.10.02 11:00

значи ти не каза дали наистина са ти шарнати прекъсванията..ако са шарнати и на едно прекъсване са се забили няколко устройства вече имаш проблем вин2000 геройски ги понася,ама ХР яко гърми..при мен беше копирането на големи файлове от НДД на НДД компа се рестартирваше и ХР тотално се скапваше...най лесния начин да оправиш прекъсванията е като разместиш Пи Си Ай платките на дъното,примерно смени модема ако е вътрешен..ако нямаш Пи Си Ай ски платки си побазикай биоса. ми тва е пиши кви си ги свършил

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.