Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:05 16.07.25 
Компютри и Интернет
   >> Windows
*Кратък преглед

Тема WinXP +games @60Hz!?!?!?нови  
Автор riptor (abee...Riptor)
Публикувано14.06.02 02:51

Onzi den biah na gosti na 1 priatel i mernah novata mu mashinka- AMD palomino 1600+ , 256 ddr , g-force mx400 , i si4ko e markovo (ASUS i Gigabyte) .Monitora mu e AOC 17' plosuk . Moyata filosofia e 4e 4ovek moje da si kupi nov monitor , ama novi ochi...... ta zatova za mene nai vajen e refresh rate-a .
Negovia monitor(sus to4ni driveri) otkarva 100Hz@1024x768 . Obache puska niakakva igra i az sluchaino natiskam kop4eto na monitora za OSD i vijdam che raboti na 60Hz . TOVA E UBIISTVENO ZA OCHITE!
Ima li nachin (ili patch ot MS) s koito da se popravi tazi MS prostotia ????????????
Da dade chovek kup pari za monitor i posle....na 60Hz.....

Simeon SUX koburggotsky

Тема Re: WinXP +games @60Hz!?!?!?нови [re: riptor]  
Автор KKP (??)
Публикувано14.06.02 10:55

tazi programka 6te ti svar6i rabota

Тема Re: WinXP +games @60Hz!?!?!?нови [re: Hooli]  
Автор KKP (??)
Публикувано17.06.02 01:53

I za kakvo mu e i taq programka ako moga da popitam?

Тема Re: WinXP +games @60Hz!?!?!? [re: KKP]  
Автор Hooli (absofuckinlute)
Публикувано17.06.02 02:40

v kvartalnata ti bakalnica samo tipov hliab li ima

ne go vzimai mnogo prisyrce

po mazaloto she me poznaete...

Тема Re: WinXP +games @60Hz!?!?!?нови [re: Hooli]  
Автор KKP (??)
Публикувано17.06.02 09:01

Ima mnogo vidove hlqb no v pove4eto slu4ai ( da ne kaja vav vsi4ki ) me pitat ot koi vid 6te iskam a ne dali 6te iskam ot vsi4ki vidove.
Ot tvoq posting si pomislih 4e zaedno s "moita" programka trqbva da se instalira i "tvoita" za da bade vsi4ko OK a ne kato alternativa na moito predlojenie

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.