Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:27 30.10.25 
Компютри и Интернет
   >> WiFi
*Кратък преглед

Тема GoWebнови  
Автор jojo-mojo ()
Публикувано12.05.10 09:23

Когато ми оферираха неограничен интернет бях щастлива. Само дето трафика имал още една важна характеристика - скорост! Убедена съм, че няма стандарт и няма скала, която да измери тази скорост. По-правилно е да се нарече бавност. Не че е бавен, а е като флегматичен олигофрен изпаднал в меланхолия.

Ако искам да сваля филм по-бързо ще стане да отида да го гледам с приятели , да вечерям с тях и като се прибера, почти ще е готов.
Мисля, че тази услуга на глобул ще ме откаже от нета и ще ме върне към социалния живот.
Което не е толкова лошо.

Тема Re: GoWebнови [re: jojo-mojo]  
Автор checho ()
Публикувано14.05.10 12:18

Ти си абсолютно луда, GoWeb е за вършене на работа и за това е идеален, а не за теглене на торенти. За последното има много по-добри доставчици, по отношение на скоростта 3G не е технологията. Донякъде може да е "избавител" за хора в малки села, които имат 3G и нямат други възможности за интернет - прилична скорост - достъпна услуга. А относно това, че филмите ти вървят със 128 килобита, това е само защото не си чела какво си подписала.

Тема Re: GoWebнови [re: checho]  
Автор jojo-mojo ()
Публикувано14.05.10 15:04

уау!

Ти си абсолютно луда - по това няма да споря, защото не съм се сертифицирала, може и да съм

GoWeb е за вършене на работа и за това е идеален - по това ще споря!
Каква по-точно работа имаш пред вид, не знам, но щом не става за прост юзър като мен, значи сто пъти повече не става за професионалист.

Автор Пeтъp_ (професора :))
Публикувано15.05.10 22:42

каква работа - интернет банкиране, да прочетеш нещо което ти трябва, да дръпнеш някоя схема, такива работи
за филми има нормални доставчици, примерно PON от Спектър нет, или нещо малко по-евтино което хваща гръм

Тема Re: GoWeb [re: Пeтъp_]  
Автор jojo-mojo ()
Публикувано17.05.10 09:03

Разбрах какво е GoWeb , макар и по трудния начин. Това е алтернатива. Като да ползваш агрегат когато спре тока.
Женска му работа

нали се сещаш, че ако щях да си купувам обувки, щях да избирам много по-дълго, но решение да си сменя лаптопа и интернет доставчика взимам на мига. И ето го резултатът.
И все пак, учтивият продавач-консултант не ми обясни какво си купувам. Не ми каза :"Предлагам ви неограничен достъп, когато отидете за риба. " или "Не е точно подходящ за игри, развлечение и работа в къщи, но пък от друга страна, ако искате да се качите на покрива на блока с лаптопа, там ще имате интернет" :)

Автор bira_more (бира)
Публикувано20.05.10 18:04

Е то акъла струва пари.

Иначе аз например мога да работя нормално през 128 Кбита. Дори и през 64 КБита.
Работил съм, знам. А 192 КБита покриват всичките ми нужди (за работа).
А това включва SSH конзоли, дебъгване, отдалечено инсталиране и какво ли още не.
Иначе - убеден съм че ако ползваш малко трафик, ще е бързо. Най-много някоя MP3ka на месец.

Bеer? Mоre?

Тема Re: GoWebнови [re: bira_more]  
Автор jojo-mojo ()
Публикувано25.05.10 09:13

Да, акъла струва пари,
а аз карам на принципа проба-грешка

Автор A-Classe (минаващ)
Публикувано08.06.10 17:11

Ползвам същия интернет и съм много доволен.До момента нямам никакви забележки.И наистина това е интернет за работа,а не за игри и сваляне на филми.Дори и след като свършат 2.5 Гб и премина на по-ниската скорост,пак ми е напълно достатъчно да си разглеждам страници,да ползвам скайп,да ползвам отдалечен достъп до домашния си компютър.

АвторИвaн (Нерегистриран)
Публикувано25.08.10 09:16

А пък аз използвам интернет през GPRS на глобул. 2,5 лв. на месец. От телефона чрез кабела (вероятно и чрез "синия зъб" ще стане) на лаптопа и готово. В началото започва с преференциални скорости, които минават и заминават за минути. Но после връзката е стабилна (поне за сега) и е идеална за изпълнението на скромни операции в интернет. В града си използвам стационарния интернет, но в планината няма кабели, няяма WiFi, че хората дори и телефон може да нямат поради авария. Само дето телефонът харчи много ток, постоянно се включва батерията за зареждане. Едва ли ще стане за връзка по време на риболова.

Тема Re: GoWebнови [re: bira_more]  
Автор Пич Бoжи (кротващ се)
Публикувано13.09.10 23:40

Хихи и аз разцъквам едни скриптчета сега през SSH.

------

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.