|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Дайте съвет..........
|
|
Автор |
yoyo1 () |
Публикувано | 23.06.07 05:26 |
|
Купих преди 2 седмици MS2415USB http://anteni.net/Copy%20-%20product_5.html но не хващам нищо пове4е от лаптопа / wifi /. Някакви идеи за настройки или .... ?
| |
Тема
|
Re: Дайте съвет..........
[re: yoyo1]
|
|
Автор | Wi (Нерегистриран) |
Публикувано | 23.06.07 07:42 |
|
Незнам дали знаеш, но си си купил всичко друго, но не и антена.
Може да го поставиш във витрината за окраса или на детето да си играе.
| |
Тема
|
[re: Wi]
|
|
Автор |
yoyo1 () |
Публикувано | 23.06.07 20:22 |
|
Ако можеш да помогнеш нещо казвай, дрън-дрън глупостите си ги запази.
| |
Тема
|
|
|
Автор | Fi (Нерегистриран) |
Публикувано | 23.06.07 22:52 |
|
е правилно ти казва човека....тези usb глупости за нищо не стават...много са капризни...и сега сигурно иска нов windows
| |
Тема
|
[re: Fi]
|
|
Автор |
yoyo1 () |
Публикувано | 25.06.07 16:42 |
|
Не иска нов windows
| |
Тема
|
|
|
Автор | onAir (Нерегистриран) |
Публикувано | 25.06.07 21:51 |
|
Работил съм с подобни устройства, макар на друг производител на антенната част и с USB-та на Senao и Micronet. Общо взето на малки разстояния работят добре и без проблеми. На големи разстояния качат пинга на AP-то дори и към другите клиенти. Най-вероятно поради лошо съгласуване в високочестотната част. Точно с тези не съм работил и нямам конкретно мнение за тях. Имай обаче предвид, че антената им е насочена и трябва да ги изкараш на открито и да търсиш АР-та. Успех.
| |
Тема
|
[re: onAir]
|
|
Автор |
yoyo1 () |
Публикувано | 27.06.07 02:05 |
|
Най-вероятно поради лошо съгласуване в високочестотната част.
Това не го разбрах, малко съм невеж.
За насо4ване нямам проблеми,Нямам никакви сгради пред мен а " то4ките " са на 1.5-2км. и за това не мога да си го обясна, защо не хващам.
| |
Тема
|
|
|
Автор | onAir (Нерегистриран) |
Публикувано | 27.06.07 08:03 |
|
Това за съгласуването не играе особена роля преди да си вдигнал големи скорости. В най-общ смисъл при тези честоти всичко е от значение - разстоянието между двата проводника в антенната част, дължината им, изолацията, влажността на въздуха и куп други фактори. Но това ти е само за информация. При теб проблема явно е друг. Виж да не би твоето USB да е включено на 802.11g, а АР-тата да предават на 802.11b. Виж си в софтуера на девайси да бъде включен на режим 802.11b/g. Трябва да има такъв.
И още нещо, забелязал съм, че повечето от тези девайси имат проблеми с програмките които ги съпътстват за поддръжка и избор на режим. Тези програми не ги бъркай с драйвърите. Също от опит знам, че най-добре работят с Windows XP SP2, като качваш само драйвърите, а въпросните програми не ги инсталираш. Този Win си има поддръжка на безжични мрежи и е читава.
Успех.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
peho2 (непознат
) |
Публикувано | 03.07.07 11:31 |
|
Аз не съм чак такъв разбирач като другите на за тези пари щях да си куря модем и да си направя антената сам.
| |
Тема
|
|
|
Автор | Mитa (Нерегистриран) |
Публикувано | 05.07.07 20:27 |
|
като за начало може да махнеш използването на цифрата "4" вместо буквата "Чч"
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|