|
Тема
|
CPU на 99% с Linksys WPC54GX
|
|
Автор | wi (Нерегистриран) |
Публикувано | 18.04.07 11:32 |
|
Здравейте,
Взех си PCMCIA Linksys WPC54GX v.2. Връзвам се към домашната мрежа без проблеми, но откакто използвам безжична интернет връзка процесорът ми винаги е натоварен на 90-99%. Ползвам Windows XP Home.
Дайте съвет какво да правя
| |
Тема
|
Re: CPU на 99% с Linksys WPC54GX
[re: wi]
|
|
Автор | aз (Нерегистриран) |
Публикувано | 19.04.07 00:13 |
|
смени картата . кой точно процес товари cpu-то. иначе и аз имам подобен проблем (появи се скоро) , един микротик cpu-to му е на 100% за по 2-3 часа дневно, а трафика не е кой знае колко голям - 10-15 Мбита, а процесора е 2.4Гхз.
| |
Тема
|
[re: aз]
|
|
Автор | wi (Нерегистриран) |
Публикувано | 19.04.07 09:10 |
|
При мене процесът е "System" (мисля, че ядрото на Windows ползва този процес), а съм с Pentium 4 2.8 GHz, RAM 1 GB.
Извадя ли карата, всичко се успокоява.
Чудя се дали няма някаква настройка на Windows или дори на самата мрежа, която да оправя това.
А иначе ти коя карта би ми препоръчал като заместител?
| |
Тема
|
[re: wi]
|
|
Автор | ~ (Нерегистриран) |
Публикувано | 19.04.07 18:18 |
|
Аз съм с карта куче марка , с чип atheros 5005G , не товари изобщо процесора. To natowarwaneto е от калпав драйвер, провери с какъв чипсет е картата и пробвай да сложиш друг драйвер на първо време .
иначе съм доволен от едимакс и нетгеар карти , линксис-а е гола вода .
| |
Тема
|
[re: aз]
|
|
Автор |
Defekta (ефект) |
Публикувано | 28.04.07 23:44 |
|
Здравей wi . Моето мнение е ,че проблема ти е в Windows-а. Използвай чист и легален Windows . Този проблем напоследък доста нашумя не само с wi-fi картите . Е може и да не е легален но поне от 2005 година а за ъпдейтите използваи Autopatcher. Успех.
| |
|
|
|
|