|
Тема
|
Wi-Fi LAN
|
|
Автор |
neumornia^ (User) |
Публикувано | 30.08.06 17:33 |
|
имам следния проблем за решаване! искам да направя мрежа между 2-PC-ta но ме притеснява разтоянието от около 35метра и което е наи-важно 4-ри стени които за желязо-бетон става въпрос за доста големицхак апартамент! дали ще има проблем и какви устроиства да закупя?
поздрави!
AMD forever
| |
Тема
|
Re: Wi-Fi LAN
[re: neumornia^]
|
|
Автор | oniqSkonq (Нерегистриран) |
Публикувано | 31.08.06 09:09 |
|
trqbvat ti po 1 karta za PC-tata i router ot klasa MIMO ili Draft N. te shte ti svarshat rabota
uspeh
| |
|
само да поясня едното PC има кбелен интернет та мисълта ми беше да свържа двете PC-та безжично и после интернет конешън шаринг :) мисля че ще мина и без router! въпроса е ще пречат ли 4-те стени!
AMD forever
| |
Тема
|
|
|
Автор | az (Нерегистриран) |
Публикувано | 31.08.06 23:45 |
|
ще пречат, особено ако са железобетон.
| |
|
идеята е дали изобщо ще стане мрежа поне интернет да минава през нея! някои да е пробвал подобно нещо? колкото до стените ще попитам какви са точно
AMD forever
| |
Тема
|
|
|
Автор | oniqSkonq (Нерегистриран) |
Публикувано | 01.09.06 13:45 |
|
predlojih optimalno reshenie na vaprosa, a ako ne ti se davat pari za MIMO WiFi-che ... prokarai si kabel ...
| |
|
При мен е така:
на пс1 влиза интернет по лан,на същото пс1 има втора wireless мрежова карта която раздава интернет в радиус на друго пс2,посредством интернет конн. шеринг.пс1 е на трети етаж,а пс2 отдолу.има интернет и лан когато пс2 е отдолу на долния етаж или в съседна стая (пак на долния етаж).толкова и е силата на тая безжична мрежарка.Вземи един рутер,имам колега който живее на шести етаж,и има сигнал на лаптопа долу в градинката..на всичко отгоре градинката е от другата страна на блока!
| |
Тема
|
[re: ford_1.8_diesel]
|
|
Автор | neonman (Нерегистриран) |
Публикувано | 06.10.06 22:53 |
|
здравейте ,,купих си рутер ,пуснах безжичната връзка между него и адаптера на лаптопа ,но не мога да се добера до И-нета от доставчика на И-нет,който е изградил локалната мрежа.
помогнете с настройките ,благодаря предварително
| |
Тема
|
[re: neonman]
|
|
Автор | б (Нерегистриран) |
Публикувано | 07.10.06 02:36 |
|
Възможностите са много. Дай малко повече инфо. Първо провери при доставчика си на какъв MAC адрес те е вързал и какъв е адреса на рутера ти /ако преди това си имал нет от същия доставчик, но без новия рутер/.
LAN, ADSL... какво ползваш?
| |
|
|
|
|