Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 10:48 16.07.25 
Култура и изкуство
   >> Вечни (раз)мисли
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Не го местете.нови  
Автор Oчeзap (член)
Публикувано16.03.01 11:02

Те ще се уморят и ще си отидат.

Първата стъпка е любов...

Тема Re: Не го местете.нови [re: Oчeзap]  
Автор Cилyeт (преобладаващ)
Публикувано16.03.01 11:11

и защо ще го правят - "Луд, умора няма" е казал народът и май в случая е много прав ;-)))) А и какво като преместят клуба? МЕСТЯТ го, не го затварят, нали

---------
Във виртуалната реалност хората са... силуети

Тема Re: Не го местете. [re: Cилyeт]  
Автор Oчeзap (член)
Публикувано16.03.01 11:26

Аз се срещах с някои хора от клубовете които се оказаха лоши.
Трябва ли заради това да се махна от тука?

Тема Re: Не го местете.нови [re: Oчeзap]  
Публикувано18.03.01 11:44

Дали да се махаш или да останеш, дали да четеш или не, дали да отговаряш или не на някой постинг, дали да се сърдиш на малоумниците или да ги хвалиш - ми избора си е само твой. ОБАЧЕ Очезаре и на мен ми е болно че шепа хора до такава степен НАЕБАХА прекрасния клуб, че се налага да мине във "В" група. И не ви е виновен админа момчета и момичета че съдържанието на клуба вече не отговаря на името си. Виновни сме си ние.

... овен това си мисля, че след преместването на клуба на тиквите вече няма да им е интересно и ще се разкарат.

и да: първата стъпка наистина трябва да е любов, но какво да правим на стъпка 1001? Мисля че е крайно време да си приберем любовта и да извадим шамарите ;-)))

---------

Тема Апропонови [re: Oчeзap]  
Публикувано18.03.01 11:59

Ето какво пише бат' ти Гр.Гъз:

Тема: Запечатано с целувка
Постинг: Ти недей
Автор: Гривестия гъз
-------------------------------------------------------------
да не си доказваме
Не искам да доказвам нищо но 2 души за два дни мацнахме мъничко и
докарахме клуба до през затваряне . Гъза и Тръбата са като разузнавателен отряд.......няма да казвам другите сили.
-------------------------------------------------------------

Друже, хората водят война, пък ти с любов ги даряваш. Нищо де, дарявай ги, аз пък направо щях да се изчекна от смях като се опитах да си представя гъз, който се опитва да ибе нещо. СМЯХ ти казвам ;-))))

---------

Тема Апропо, та апропо и внучето на апропотонови [re: Cилyeт]  
Авторбopянa (Нерегистриран)
Публикувано18.03.01 12:35

вглеждайки се в силуетите на написаното в тази тема, виждам следното:
някой иска този клуб да се разтури.
виждам неясен силует на присмех.
друг силует изскача от мрака - този на провокация.
провокацията не винаги е лошо нещо. помня как тате навремето ми казваше : "давай, детко, ти можеш, аз знам" - и аз се втурвах... но силуетът на онази провокация не изглеждаше като този тук...сигурна съм, че нямат роднинска връзка.
виждам още силует на разочарование, че "шоуто" е свършило.
много семки ли останаха в нечии джобове?
виждам силует на подигравка и друг - на разочарование, че може би въпреки всичко клубът ще оцелее.
виждам и силует на омраза. но тъмно е, не мога да го видя добре... не мога да преценя със сигурност - дали е наистина омраза, или е просто куха не-любов?

ех, очезаре, очезаре... намерил си си и ти с кого да говориш за любов...

Тема Re: Апропонови [re: Cилyeт]  
Автор Kirk1 (command of US E)
Публикувано18.03.01 12:51

къде видя хора при нас бе ?
имаме си нехуманоидни същества , Членове , гъзове , дрисли анални тръби и други такива :))))

пък война не водим от много време

подписахме мирно споразумение което сложи край на първата междуклубна война и в момента Организацията на Клубовете - в която от ваша страна участват Боряна и Аврора следи за спазването на мира и възцаряване на златен век в клубовете

а ако искаш да правиш интриги или да воюваш със силите на мира моля заповядай в клуб Формула 1 да те открехнем как точно Гъза ебе - много е интересно уверявам те
или пък ако искаш ела в Клюкарника там ще ти покажем други интересни неща:)))))0

Мистър Спок насочете фотонните торпеда по нехуманоидната форма на живот

Редактирано от Kirk1 на 18.03.01 12:57.

Тема Re: На апропото - апропо, на силуета силуетнови [re: бopянa]  
Автор Cилyeт (оцеляващ)
Публикувано18.03.01 12:54

и на манджата мерудия - какво повече му трябва на човека?

---------

Тема Благодарско....нови [re: Kirk1]  
Автор Cилyeт (оцеляващ)
Публикувано18.03.01 13:03

батка за открехването. Некой път шъ почерпя, ама ще е ... друг път, шъ прощаваш ;-)))
А войната нито съм я започнал аз, нито аз я водя, нито пък държа да ми се падне честта да я приключа - нали се сещаш? Дори да участвам при броенето на труповете не ща.

Колкото до клуба - що ми се обясняваш на мене? Обясни ги тия неща на админа или на модератора

---------

Тема ами зависи на кой човек.нови [re: Cилyeт]  
Авторбopянa (Нерегистриран)
Публикувано18.03.01 13:24

на едни им трябва да си натъпчат шкембаците с по-намерудиени манджи, па да изпият по една бъклица вино, охх, бабачката, па да има и една мечка накрая, да се преборят, а на други - очезар го е казал там - първата стъпка е любов...

тааа... какво за мерудия нещо ставаше дума?
или за любов пишеш?
не разбрах добре?

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.