|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Нещо наистина важно...
|
|
Автор |
Meдapko (ентусиаст) |
Публикувано | 31.01.01 10:59 |
|
Първо искам да споделя с вас колко много ме боли и колко много се моля за душата на нещастното момиче, което беше застреляно оня ден. След това искам да ви питам нещо:
Мислите ли, че нещо в тази страна може да се подобри или е време да си взимаме шапките и... накъдето ни видят очите?
Аз съм на:!
| |
Тема
|
Накъдето - накъде ?
[re: Meдapko]
|
|
Автор |
мяy (непознат
) |
Публикувано | 31.01.01 11:06 |
|
Някъде, където някой вече е боядисал в розово ?
(в очакване на изгладнели, изтормозени от фалша на демокрацията прииждащи)
Освен това не ми се говори за любов на чужд език :)
.
| |
Тема
|
Re: Нещо наистина важно...
|
|
Автор |
OneFly (новак) |
Публикувано | 31.01.01 11:14 |
|
И мен ме боли, много! И не само за Елеонора ме боли... Боли ме и за изнасилената и удушена 6-годишна Деница. Моля се двете да са отишли на по-добро място...
Не мисля, че нещо в тази страна може да се промени... Не и докато ни управляват слепи, глухи и арогантни като Костов и сие. Не и докато правосъдният министър удря репортери, не и докато съдът пуска без присъда сериен изнасилвач на улиците, не и докато Емануил Йорданов призовова да пазим полицаите, а те стрелят по нас. Не и докато законите се пишат от някакви момченца, които нямат висше образование... Не и докато Костов, наш любим премиер, ни говори за програмки и тезиси, а навън се убиват, взривяват...
Не и докато външният ни министър мълчи за процеса в Либия...
Не и докато...
| |
Тема
|
Ти би ли заела мястото
[re: OneFly]
|
|
Автор |
Fen (пристрастен) |
Публикувано | 31.01.01 11:24 |
|
на някой от изброените от теб? Какво по-различно ще направиш от тях?
Управниците са само представителна извадка от управляваните!
БЪЛГАРИ сме си, и поне за мен това не звучи никак гордо!
А нелепости и гадости се случват навсякъде...
| |
Тема
|
Аре стига бе, Ваньо, не е така!
[re: Fen]
|
|
Автор |
Meдapko (ентусиаст) |
Публикувано | 31.01.01 11:36 |
|
Никъде ве се случват чак толкова абсурдни гадости. Прадво е момичето: докато ни управляват по абсурден начин и ни убеждават, че тия дето стрелят по нас и тия дето не съдят изнасилвачи и други престъпници са хора за уважаване, така ще бъде.
В Ню Йорк всяка минута стават по 10 престъпления, но там като видиш полицай знаеш, че можеш да му вярваш, че няма да те рекетира, защото идва нова година, а той и без това има заплата 2 пъти и половиа по голяма от средната за страната. Освен това там транспортните министри не са бивши телефонисти, а бившите транспортни министри не притежават половината транспортни фирми в страната.
Аз съм на:!
| |
Тема
|
Именно де...
|
|
Автор |
Fen (пристрастен) |
Публикувано | 31.01.01 11:52 |
|
Проблеми на растежа
Не казвам, че трябва да се примирявате, но обсъждането на тези неща тук няма да доведе до нищо!
| |
Тема
|
Re: Аре стига бе, Ваньо, не е така!
|
|
Автор |
nbb (ентусиаст) |
Публикувано | 31.01.01 11:54 |
|
Не знам дали все още стои този надпис на една стена в София, но напълно съм съгласна с него : Ако изборите променяха нещо, щяха да ги забранят. Така че времето за избори наближава, но много се съмнявам, че след една година положението в България ще бъде по-различно от сегашното. То в един клуб като този няма никакъв ред, та какво остава в цяла държава...Докато не се промени мисленето на болшинството от хората, май все на този хал ще бъдем.
Вярно е това, в което вярваш !
| |
Тема
|
Я казвай първо
|
|
Автор |
nbb (ентусиаст) |
Публикувано | 31.01.01 11:58 |
|
как да сложим ред в тази малка държавица - клубовете, пък после ще се прехвърлим да оправим и другото. Няма какво да разчитаме на Управата.
| |
Тема
|
Лесно
[re: nbb]
|
|
Автор |
Fen (пристрастен) |
Публикувано | 31.01.01 12:08 |
|
ДИКТАТУРА НА ПРОЛЕТАРИЯТА!
От друга страна - всеки да се бори за правото си на право, колкото си иска и както може... По-добрите/приспособените ще оцелеят
| |
Тема
|
Ясно !
|
|
Автор |
nbb (ентусиаст) |
Публикувано | 31.01.01 12:13 |
|
Май за това сме на това дередже. Всеки сам за себе си, както може и знае.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|