Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 14:16 27.07.25 
Култура и изкуство
   >> Вечни (раз)мисли
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Нещо наистина важно...нови  
Автор Meдapko (ентусиаст)
Публикувано31.01.01 10:59

Първо искам да споделя с вас колко много ме боли и колко много се моля за душата на нещастното момиче, което беше застреляно оня ден. След това искам да ви питам нещо:

Мислите ли, че нещо в тази страна може да се подобри или е време да си взимаме шапките и... накъдето ни видят очите?

Аз съм на:

!

Тема Накъдето - накъде ?нови [re: Meдapko]  
Автор мяy (непознат )
Публикувано31.01.01 11:06

Някъде, където някой вече е боядисал в розово ?
(в очакване на изгладнели, изтормозени от фалша на демокрацията прииждащи)

Освен това не ми се говори за любов на чужд език :)

.

Тема Re: Нещо наистина важно...нови [re: Meдapko]  
Автор OneFly (новак)
Публикувано31.01.01 11:14

И мен ме боли, много! И не само за Елеонора ме боли... Боли ме и за изнасилената и удушена 6-годишна Деница. Моля се двете да са отишли на по-добро място...
Не мисля, че нещо в тази страна може да се промени... Не и докато ни управляват слепи, глухи и арогантни като Костов и сие. Не и докато правосъдният министър удря репортери, не и докато съдът пуска без присъда сериен изнасилвач на улиците, не и докато Емануил Йорданов призовова да пазим полицаите, а те стрелят по нас. Не и докато законите се пишат от някакви момченца, които нямат висше образование... Не и докато Костов, наш любим премиер, ни говори за програмки и тезиси, а навън се убиват, взривяват...
Не и докато външният ни министър мълчи за процеса в Либия...
Не и докато...

Тема Ти би ли заела мястотонови [re: OneFly]  
Автор Fen (пристрастен)
Публикувано31.01.01 11:24

на някой от изброените от теб? Какво по-различно ще направиш от тях?

Управниците са само представителна извадка от управляваните!
БЪЛГАРИ сме си, и поне за мен това не звучи никак гордо!

А нелепости и гадости се случват навсякъде...

Тема Аре стига бе, Ваньо, не е така!нови [re: Fen]  
Автор Meдapko (ентусиаст)
Публикувано31.01.01 11:36

Никъде ве се случват чак толкова абсурдни гадости. Прадво е момичето: докато ни управляват по абсурден начин и ни убеждават, че тия дето стрелят по нас и тия дето не съдят изнасилвачи и други престъпници са хора за уважаване, така ще бъде.

В Ню Йорк всяка минута стават по 10 престъпления, но там като видиш полицай знаеш, че можеш да му вярваш, че няма да те рекетира, защото идва нова година, а той и без това има заплата 2 пъти и половиа по голяма от средната за страната. Освен това там транспортните министри не са бивши телефонисти, а бившите транспортни министри не притежават половината транспортни фирми в страната.

Аз съм на:

!

Тема Именно де... [re: Meдapko]  
Автор Fen (пристрастен)
Публикувано31.01.01 11:52

Проблеми на растежа

Не казвам, че трябва да се примирявате, но обсъждането на тези неща тук няма да доведе до нищо!

Тема Re: Аре стига бе, Ваньо, не е така!нови [re: Meдapko]  
Автор nbb (ентусиаст)
Публикувано31.01.01 11:54

Не знам дали все още стои този надпис на една стена в София, но напълно съм съгласна с него : Ако изборите променяха нещо, щяха да ги забранят. Така че времето за избори наближава, но много се съмнявам, че след една година положението в България ще бъде по-различно от сегашното. То в един клуб като този няма никакъв ред, та какво остава в цяла държава...Докато не се промени мисленето на болшинството от хората, май все на този хал ще бъдем.

Вярно е това, в което вярваш !

Тема Я казвай първонови [re: Fen]  
Автор nbb (ентусиаст)
Публикувано31.01.01 11:58

как да сложим ред в тази малка държавица - клубовете, пък после ще се прехвърлим да оправим и другото. Няма какво да разчитаме на Управата.

Тема Леснонови [re: nbb]  
Автор Fen (пристрастен)
Публикувано31.01.01 12:08

ДИКТАТУРА НА ПРОЛЕТАРИЯТА!

От друга страна - всеки да се бори за правото си на право, колкото си иска и както може... По-добрите/приспособените ще оцелеят

Тема Ясно !нови [re: Fen]  
Автор nbb (ентусиаст)
Публикувано31.01.01 12:13

Май за това сме на това дередже. Всеки сам за себе си, както може и знае.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.