|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
членовете на клубовете да си слагат снимка под именцето. Нагледах се на много красиви и оригинални лица и неща, даже се пробвах и аз да пусна нещо такова, но дойде моментът, в който се престраших да извадя на показ снимката от ID-картата си, която по едно време също се мъдреше из нета. Ако всичко е ок, вляво виждате муцунката ми. Не очаквам коментари и възгласи, зная, че съм готин, омръзнало ми е все това да слушам.
Покрай това, нека вкарам и една друга информация: едно от най-любимите ми парчета е "Make War, Not Love" на Pro-Pain. Когато върви то, усилено докрай, съм готов да се сбия и с тигър. Благодаря :) P.S. Друго мое любимо парче е "Disorder" на Slayer & Ice-T :)
nihil nihil nihilist
| |
|
определено говори за благороден характер,любов към ближния и някаква дълбока религиозна смиреност......:)))))
| |
Тема
|
Отг: физиономията ти????
[re: freestyler]
|
|
Автор | ???_anon (Нерегистриран) |
Публикувано | 18.01.01 10:31 |
|
никъде нищо не видех???
| |
Тема
|
Отг: физиономията ти
|
|
Автор |
Cy (ентусиаст) |
Публикувано | 18.01.01 10:44 |
|
дори ако се вгледа човек ще забележи и наченки на ореол... :))
| |
Тема
|
по-скоро говори за някаква
[re: Cy]
|
|
Автор |
freestyler (ентусиаст) |
Публикувано | 18.01.01 11:51 |
|
психическа уравновесеност,целомъдрие и чувство за отговорност! да,това е лице,на което,надявам се всеки би се доверил;)))))
| |
|
Това наистина ли си ти?
| |
Тема
|
Отг: физиономията ти????
[re: ???_anon]
|
|
Автор | Бейби_anon (Нерегистриран) |
Публикувано | 18.01.01 12:16 |
|
Защото си анонимен.
| |
Тема
|
Отг: по-скоро говори за някаква
|
|
Публикувано | 18.01.01 12:22 |
|
За целомъдрието...нищо не мога да кажа, но за психическата уравновесеност...още трябва да порасне. Що се отнася дали бих му се доверила...да.
| |
|
плоска физиономия.Приличаш на мормон.Не трябваши дъ я показваш тая снимка-дажи и нещо плешив приличаш!
| |
Тема
|
Отг: А ти много ли си готин?!
[re: opasen_anon]
|
|
Публикувано | 18.01.01 12:36 |
|
Защо не се покажеш да те видим? Или се страхуваш? Що се отнася до Случайния - готин е! Плосък си ти!!!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|