|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Вечерта...
|
|
Автор |
Avrora (новак) |
Публикувано | 19.12.00 21:16 |
|
Тази вечер се чувствам особенно странно.От съседната стая се дочува класическа музика,съвсем тихо,само гали ухото.Минават ми особени мисли - за времето,за мен,за хората около мен,за живота ми,какво да правя.Все такива особенни нища. Какво да направя,как да постъпя,дали няма да обидя някой,защо съм тъжна... Може да е от студа,може да е от тъмнината,а може и да е от музиката. Усмихвам се малко накриво на себе си,искам да променя света около мен,хората,даже времето ако мога.Сега бих се върнала назад,когато бях на около пет години - едно доволно малко момиченце на което току що са му купили нови розови обувки,точно като на балерините.Много ги пазих да не ги одраскам. А сега какво - самотна вечер,тъжни мисли,безпътица.И тъжна музика от съседната стая.Какво да направя... Някои вечери са наистина особенни
| |
Тема
|
Отг: Вечерта...
[re: Avrora]
|
|
Автор |
бpoд (ентусиаст) |
Публикувано | 19.12.00 21:25 |
|
Когато човек е в безпътица, значи е на кръстопът. А тогава има най-много пътища, не се страхувай от многото пътища, страшно е, когато няма на къде да се тръгне...
| |
|
Когато е странно всичко наоколо обичам да играя на една игра. Събирам парченца от най-различни стихове и песни, ей така произволно (сякаш протягам ръка към онова, което ме обгражда и просто си грабвам нещичко) и после ги подреждам.
Днес се случи да се появи един подобен пъзел от думи. искам да ти го покажа, Деннице
"You look so fine I want to break your heart and give you mine"
I'm not like all the other girls
Хъмм
"I'll tell you something I am a demon Some say my biggest weakness I have my reasons Call it my defence Be careful what you're wishing"
"Good times they come and they go Never going to know What fate is going to blow"
"Sometimes it comes and it goes You take it ever so slow"
"It's never as good as the first time"
"Never going to know It's like the weather One day chicken next day feathers"
"It is a possibility The more we know the less we see"
"But why should I worry and why do I care When this road that I walk on is going nowhere"
"Do you realise? Do you realise? Do you realise, this world is totally fugazi"
Знам, че е голяма бъркотия... но и наоколо е такова. И даже няма реална тиха музика, а само тишина.
Исках с някой да споделя това... и си мисля, че ти би го разбрала, Аврора.... та затова го написах.
----- pass
| |
|
предполагам, че си искала да споделиш това с мен?
всъщност не съм аз автор на горния постинг. имам си адашка просто. както и да е.
радвам се, че написа всичко това.
"You look so fine I want to break your heart and give you mine"
I'm not like all the other girls
:) харесва ми.
| |
|
разбрах но и не разбирам наистина е объркано и постоянно се обърква все повече
мястото ми май отдавна не е тук
знаех си аз, че е странно да се разнежиш толкова :)
..... онова беше просто част от песен на Garbage
някои от текстовете им са доста добри
----- pass
| |
|
не е странно да се разнежа, лилитук. странното е да се разнежа ВЕЧЕ тук...
не е модерно, нали знаеш. :( сега е модно да бъдеш циничен; да сееш тръни в хорските души; да не знаеш друг досег с хората, освен блъскането с лакти; да държиш постоянно пепелянка в джоба си...
| |
|
понякога - млад и старомоден
не ми пречи нека съм дано съм колкото може по-дълго ... пък тук ли, там ли... почти е без значение
свидно ми е едно такова - малко болно, малко тъжно, и малко весело. студено по пръстите, горещо в думите.
не искам да остарявам... май това е.
пък модите се менят моралът също - погледни как на всеки 20-30 години това, за което са те слагали на кладата, се превръща в онова, което поддържа кладата горяща.
кога ли ще останат само пепелища?
----- pass
| |
Тема
|
Отг: така се получава
[re: лилитyk]
|
|
Автор |
Aurora (член) |
Публикувано | 20.12.00 02:03 |
|
знаеш ли какво - ти си хубава! момичетата като теб не остаряват. никога.
а и "остаряването е нищо, ужасното е, че човек си остава млад" (уайлд) има толкова чичковци и лелички на по 20 години...и такива чудесни деца на два-три пъти по толкова години. това е, което е важно:)
лека нощ, лилитук! приятно ми е винаги, когато те срещна :)
| |
|
и на теб, Аврора :)
----- pass
| |
Тема
|
амиииииииии
[re: Avrora]
|
|
Автор |
Члeн1 (старо куче) |
Публикувано | 20.12.00 05:49 |
|
вадиш бутилката , тревичката и нема да имаш подобни проблеми :))))))
Аз само си минавам!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|