Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 18:11 21.07.25 
Култура и изкуство
   >> Вечни (раз)мисли
*Кратък преглед

Тема хаяско,  
Автор FIGHTER ()
Публикувано10.09.00 13:55

искаш ли бисфитки,намерих;-)

Тема аз искам : )нови [re: FIGHTER]  
Автор Сторипакост ()
Публикувано10.09.00 14:07

ето ти пък на тебе контифлюрче от смокини : )

Тема А! Е,нови [re: FIGHTER]  
Автор мяу ()
Публикувано10.09.00 14:07

това е идеалната тема да подпитам онзи джуджо :) - защо ме обвинява в нагла кражба на бисквити и други разни сладкиши - твърди, че не желая да му отстъпя никаква торта - и въобще се занимава с интриги и клевети, с цел лична чревоугодническа изгода И най-сетне, какви всъщност са тези фъстъци, които съм била обещавала ? ::)))))))))))))))))))))) P.S. Надявам се че не обича мляко онзи тапешник, но и да обича - дръж ми шапката ;)

Тема аз искам : )нови [re: Сторипакост]  
Автор FIGHTER ()
Публикувано10.09.00 14:29

МММММ!обичааааам!ето ти бисфитки,ама не сичките!

Тема аз искам : )нови [re: FIGHTER]  
Автор Сторипакост ()
Публикувано10.09.00 14:39

само три‚ бе! не сичките. ще оставим и за Хаяско‚ и за другите джуджета. а за Ламята и за нея 3 ще намажем – за всяка от главите й. хайде‚ давай чашите‚ да налея шоколад. приказка искаш ли?

Тема аз искам : )нови [re: Сторипакост]  
Автор FIGHTER ()
Публикувано10.09.00 14:42

искам!!!!и шоколад ,и приказка!

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.