Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 11:25 14.07.25 
Култура и изкуство
   >> Вечни (раз)мисли
*Кратък преглед

Тема Zovнови  
АвторStanimir (Нерегистриран)
Публикувано02.05.06 21:01

Здравейте на всички в този форум! Аз съм отговорник на випусниците от 11 клас и тази година ме натовариха с непосилната задача да подготвя тържество за абитуриентите тази година... Нямам идея какво да направя за това искам да ви помоля да ми предложите нещо оригинално, с което тези хора да запомнят последния си ден в това училище.
Благодаря предварително.

Тема Re: Zovнови [re: Stanimir]  
Автор neverojatna (будна)
Публикувано03.05.06 13:00

Ами по наше време се правеха баловете в ресторант, съпътствани със всички снимки и простотии. Слава Богу чалгата все още прохождаше и диващината беше по-малка. Ама ако държиш да го запомнят с цял випуск трудно ще стане, но поне класът ви може да отиде на екскурзия 2-3 дни и там да се напиете като за последно. А другото зависи от вас. Ама честно да ти кажа май повечето места вече са отдавна резервирани, поне в моя град.
Ако имаш въпроси свиркай.

Тема Re: Zovнови [re: neverojatna]  
АвторStanimir (Нерегистриран)
Публикувано03.05.06 13:33

Mmm dam imam vypros.. stava duma ne za balnata ve4er a za tyrestvoto, koeto se ustroiva za izpra6tane na u4enicite prez denq.. V nego trqbva da izmislq scenarii, koito klasa 6te mi izigrae - da vklu4va pesni i takiva ne6ta.. Az iskam da e ne6to po-oreginalno, no syvsem ne moga da izmislq kakvo

Тема Re: Zovнови [re: Stanimir]  
Автор neverojatna (будна)
Публикувано03.05.06 13:51

Според мен това трябва да се обсъди от целия клас или поне група хора, много е за сам човек да се нагърби. А можете и да се обедините с друг клас, не знам колко е голям випускът ви. Не знам каква традиция има училището ви и как е правено от предишните випуски, но предполагам, че ще трябва да подготвите разни рецитали, скечове.... Рециталът е лесен, Петя Дубарова е винаги актуална, музиката също - " Клетва" на Щурците например.

Тема Re: Zov [re: Stanimir]  
Автор mythology (непознат )
Публикувано13.05.06 18:27

Трябва да имаш начлна тема. Може би ако се опиташ да си обясниш какво значи всъщност завършването какво е било преди и какво идва след него, каква е разликата, какво изхвърляш зад себе си за да получиш новото което идва. След това трябва да се опиташ да изразиш миналото и бъдещето в нещо, в смисъл повечето са чувствали даскало по същия начин както теб и също така чувстват и това което идва след това, обаче не много го осъзнават, ако успееш да им го покажеш по някакъв това чувство на тях ще им е готино защото или ше го осъзнаят за първи път или ще им стане готино че някои споделя мислите си. Освен това ще им даде готин старт за по нататък. Въпроса е да не го правиш банално, както по принцип, трябва да е някак си пречупено, да има нотка и на разбирането на твоето, всъщност нашето поколение за нещата. Ако успееш да насочиш идеите си в тази насока и да го изпипаш ще се изкефят максимално или поне аз така си мисля. Всмисъл аз и не мога да ти обясня точно кво имам пред вид но дано поне да съм успял да те насоча нанякъде, иначе истинския отговор се крие в теб щом са те избрали да правиш това занчи можеш.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.