Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:17 08.07.25 
Култура и изкуство
   >> Вечни (раз)мисли
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)
Тема Всичко се повтаря!нови  
Автор Yahoooo (пристрастен)
Публикувано01.10.02 20:52

Това не е вечна мисъл.....даже не е мисъл :)........по-скоро го чувствам.И се опитвам да го разбера....
Убеден съм ,че е така.Повтарят се събития ,чувства , кво ли не!
Имам чувството ,че се въртим в кръг....
Не говоря за deja vu ..говоря за по-реалните неща.Не мога да избягам от усещането за предвидимост на събитията около мен , на самия мен.Това ме кара да се поразмърдам малко и да правя понякога не това ,което е логично и естествено , а нещо съвсем друго , ей така - за да избягам от предсказуемостта си в собствените си очи......и кво се оказва? - Пак ми е познато! Не е да нямам въображение , ама.....
Гледам и познатите ми - еднакви , предсказуеми , скучни.......Гледам ги и забелязвам , че и при тях нещата се повтарят.......
ТОЛКОВА ЛИ Е СКУЧЕН СВЕТА?
А вие как се справяте?

Тема Re: Всичко се повтаря!нови [re: Yahoooo]  
Автор mireto:) (™)
Публикувано01.10.02 21:08

ами явно е така...щото и аз съм на това мнение

За да си щастлив в любовта не трябва да си сляп, просто трябва понякога да си затваряш очите.

Тема Re: Всичко се повтаря!нови [re: mireto:)]  
Публикувано01.10.02 21:14

На кое мнение си бе Мире? :)))
А ти как се справяш ми беше въпроса? Караш по течението ли? Или с гъвкава стъпка отправяш предизвикателството към еднообразието?
А?

Автор mireto:) (™)
Публикувано01.10.02 22:07

ами на мнение че светът е скучен

ами уж се старая....да променям нещата и да не се повтарят тези, които са минали през погледа и ръцете ми до сега...ама не винаги става....и за това се получава и въпросния кръговрат за който говорим

За да си щастлив в любовта не трябва да си сляп, просто трябва понякога да си затваряш очите.

Редактирано от mireto:) на 01.10.02 22:07.

Автор stranger (buntar)
Публикувано02.10.02 08:55

i az su6to sum na tova mnenie.vsi4ko se povtarq,za6toto horata sa zombita-nosqt se po te4enieto i se suobrazqvat s povedenieto i na4ina na mislene,koito sa na moda,horata se strahuvat ot tova da zaemat rolqta na autsaider v ob6testvoto,i zatova se pod4inqvat na volqta mu-nikoi ne smee da pokaje istinskoto si "az",koeto v mnogo slu4ai nqma ni6to ob6to s ednoobrazieto,,koeto cari na povurhnostta

Автор Бeйби ()
Публикувано02.10.02 15:00

Понякога така е по-добре.
Как бих желала и при мен да е така...
Предпочитам да живея...как го каза? Скучно? Искам да живея скучно.
Завиждам ти.

АвторHeпpeдвидимa (Нерегистриран)
Публикувано02.10.02 15:13

Не е така! Сигурно нямаш очи да видиш интересното, различното или го търсиш в неправилна посока и с предварителна нагласа. Обикновено то се оказва там, където най-малко го очакваме. Освен това от теб зависи да направиш живота си интересен и мисля, че го можеш. Всеки може, стига да разбере, че от него зависи.
Не е предвидим животът и добре, че не е, иначе да седнем и да чакаме края си. Тъжно, нали?

Тема Re: Всичко се повтаря!нови [re: stranger]  
Автор Бeйби ()
Публикувано02.10.02 15:17

Знаеш ли, че понякога разнообразието може да бъде...зловещо?
Най-много мразя т. нар. "бунтари" - тези, които се опитват да бъдат различни, въпреки, че са еднакви с другите.
Защото ние живеем в общество. И малко или много сме създадени горе-долу по един калъп.
В повечето случаи различните са в затвора, в клиниките за наркомани...и т. н. Е, има и изключения, но не виждам защо трябва да си поставяме за цел...както и да е. Всеки си има мнение.

Тема Re: Всичко се повтаря!нови [re: Heпpeдвидимa]  
Публикувано02.10.02 16:05

За очите.....не знам , опитвал съм и със затворени очи - ръцете ми , тези от които зависи живота ми......опитвал съм и с тях да усетя нещо...нещо като предвестник , като знамение , като сигнал ,като електрически импулс....понякога съм успявал....за кратко.......
Та не знам дали само очите имат значение или е време да се отдадем на друга сетивност , на друг вид усещания или квото там.......
А иначе животът ми погледнато от страни изобщо не е скучен.Ама хич даже.Но погледнато от страни.....от ъгъла на повечето хора с които съм заобиколен.....а те самите - сиви , сиви...
Може пък да съм се преситил , а?

Тема Защо не се омъжиш Бейби?нови [re: Бeйби]  
Публикувано02.10.02 16:06

:)))

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.