|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
Тема
|
случайността...
|
|
| Автор | SHADOW (Нерегистриран) |
| Публикувано | 20.08.03 00:40 |
|
|
"Случайни" ли са случайните неща... или може би за всичко си има причина, която не винаги се вижда от пръв поглед...
| |
|
Тема
|
Re: случайността...
[re: SHADOW]
|
|
| Автор | Лaиk (Нерегистриран) |
| Публикувано | 20.08.03 09:55 |
|
|
Не - просто причинно-следствени връзки, вероятности... и фактора "Човешко присъствие"
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор | oвoщap (Нерегистриран) |
| Публикувано | 20.08.03 10:50 |
|
|
всяка крушка си има опашка
няма дим без огън
...

| |
|
Тема
|
|
|
| Автор | xxxxxxxxxx (Нерегистриран) |
| Публикувано | 20.08.03 11:59 |
|
|
Няма нищо случайно в живота на човек.Всяко нещо е точно определено и закодирано в самия теб.Не го съзнаваме, защото повечето хора отричат това,но има и нещо друго..........можеш по един или друг начин да повлияеш на съдбата си, но в никакъв случай не се мъчи да я промениш.Това е природен закон.Винаги има някаква закономерност, затова си мисля,че няма нищо случайно, всички "случайности" са предопределени.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Day () |
| Публикувано | 20.08.03 23:28 |
|
|
не са никак случайни, ама е вредно и прекалено да задълбаваме с вглеждането в случайностите. По-добре просто да им се отдаваме и възползваме от тях :-)
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор | odd (Нерегистриран) |
| Публикувано | 21.08.03 20:55 |
|
|
хората са :
...умеещи да създават случайности и
...попадащи в тези случайности.....
| |
|
|
|
... няма такова нещо!
Нищо не става случайно, дори и да се спънеш и да си обелиш коляното...
~ Живата памет на Сърцето ~
| |
|
|
|
gledala li si beautifull mind? gledai go. tam glavniq geroi vijdashe vryzki m/u sybitiq (i obqvi) kydeto drugi ne vijdaha.
Тема
|
|
|
| Автор |
agartha (изгубена) |
| Публикувано | 29.08.03 21:41 |
|
|
няма нищо случайно... дори и за най-обикновена случка от ежедневието си има някаква причина, просто е трябвало да се случи. все едно като избереш да се качиш в трамвая без билет, те глобят. но няма как да разбереш дали са щели да те глобят с влучай, че не си се качил. объркващо, нали? и аз се обърках 
~Искам да бъда това, което бях тогава, когато исках да бъда това, което съм сега.~
| |
|
|
|
дори и когато се опитваме да "променим" съдбата си, това също е наша съдба. това обаче не означава да се откажем да се борим за каквото и да било 
~Искам да бъда това, което бях тогава, когато исках да бъда това, което съм сега.~
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|