Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:27 17.07.25 
Култура и изкуство
   >> Вечни (раз)мисли
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема lujataнови  
Авторwww (Нерегистриран)
Публикувано18.06.03 23:56

zashto nqkoi muje haresvat mn. jeni, a drugi sa s edna prez celia jivot.. ? (i jenite i te sa taka - baba mi i nqkoa prostitutka primerno.. ne ami kurva) koi ot tqh lujat hormonite si..? nqkoi jivotni sa samostoqtelni a drugi imat celojivotni brakove.. nqkvi ptici (primerno papagali nali)... mnogo interesno shto horata ne sa nito papagali nito kravi primerno.. shtoto bika ebe pone 200 kravi. (kolkoto pove4e ... tolkova po-bik e).. i vuobshte koi luje sebe si.. ? (hormonite si) ili moje bi tova dokazva che horata sa dale4 nad jivotnite.... ot taq gl. to4ka az li4no ne mu mislq tolkova.. dano da spre- neznam koi e

Тема Re: lujata [re: www]  
Автор new (sometimes)
Публикувано20.06.03 09:20

shto horata ne sa nito papagali nito kravi primerno..-za6toto hora ima vsiakakvi jivotni-niakoi jiveiat kato praseta, drugi rabotiat kato katari, treti sa hitri kato lisici, ima dosadni kato muhi, bezgrijni kato ptici, prosti kato patki i t.n.
Drug e vaprosa koe e po-celesaobrazno ot geneti4na gledna to4ka. Estestveno kato promenia6 u4astnicite ima po-golemi 6ansove da polu4i6 dobra i eventualno genialna kombinacia.Lo6oto e, 4e сменянето на партньорите не се прави в името на подобряване на рода човешки, а за разнообразяване на ежедневието.

Be who you want to be, not who the others want you to be.

Тема Re: lujataнови [re: www]  
Автор Цвeтeтo (лаленце)
Публикувано20.06.03 09:58

Може би защото едните откриват подходящия от 1 път, а други го търсят цял живот. Сигурна съм, че всеки дон Жуан или проститука(тук идва една друга тема - защо мъжете, сменящи партньорите си са донжуановци, а жените - курви????), ако срещнат подходящия човек ще се превърнат от "крави в папагали".

Nobody can be exactly like me. Even I have trouble doing it.

Тема Re: lujataнови [re: Цвeтeтo]  
Автор new (sometimes)
Публикувано20.06.03 17:35

Setih se za edna misal-"Love e prekrasno ne6to, no za edinia vinagi se okazva prekaleno dalga".Ne mislia, 4e otkrivaneto ili ne na podhodia6tia e pri4inata za hodeneto.Prosto razli4ni hora-razli4en temperament.Pak i kak da si siguren, 4e si nameril nai-podhodia6tia, navan vinagi moje da ima i po-podhodia6t.

Be who you want to be, not who the others want you to be.

Тема Re: lujataнови [re: new]  
Автор Цвeтeтo (лаленце)
Публикувано20.06.03 18:08

Но въпросът е, че поне за 1ния е причина да "спре".

А страхът да не би да не срещнеш по-подходящ е причина едисвено да не си щастлив, но не и за раздяла.

Nobody can be exactly like me. Even I have trouble doing it.

Авторwww (Нерегистриран)
Публикувано20.06.03 21:25

mai ne ste me razbrali

ednoto e shtoto horata sa i kravi, i papagali.. a papagalite ne sa nikoga kravi...
stava duma che horata sa nad vsi4ki jivotni.. i zatova ne sa proizlezli naprimer ot maimunite..

i drugoto e che.. horata sa "izlugali" prirodata po nqkuf nachin.. se edno.. zashtoto vse pak i dvete neshta "da si s edin partnior" i da si s mnogo sa evoluicionno opravdani.. ednoto e .. "po-geneti4no" .. tova che mujkia hormon ako e ka4estven trqbva da se razprostranqva pove4e.. a jenskia trqbva da selektira pove4e.. a za drugia mehunizum toi e po-"psihologi4en" i stava duma za suvmesten jivot s potomstvoto ili neshto takova.. samite griji.. za potomstvoto iziskva i dvamata roditeli..

Автор Heвиннa (непознат )
Публикувано22.06.03 11:12

Май причината е единствено и само в това, че животните се опират на инстинктите си. Човекът по инстинкт е моногамен при жените и полигамен за мъжете по причините, които ти си отбелязал. Жената избира повече, а мъжът трябва да ходи при повече жени. Ама при нас нещата са се объркали от пусти разум и това няма нищо общо с размножаването ни. Тоест, не търси такива оправдания по въпроса. Няма животни, които да правят секс за удоволствие, както хората - нима не го знаеш този факт

Тема .нови [re: www]  
Автор. (Нерегистриран)
Публикувано07.07.03 09:42

Не знаеш ли, че
на лъжата полата е къса!?
И винаги идва момент когато
виждаш краката и голи,
с настръхнала кожа...

Тема Re: .нови [re: .]  
Автор inspirit (непознат )
Публикувано19.07.03 11:39

краката са къси
но пък колко са бързи и лъжливи..
не полата
освен ако не искаш да кажеш че лъжата е привлекателна

Тема .нови [re: inspirit]  
Автор. (Нерегистриран)
Публикувано22.07.03 10:55

кога е една лъжа е привлекателна?

като в онази не-без-известна песничка:

" tell me lies, tell me sweet little lies"

или?

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.