|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
Тема
|
Какъв е смисъла на живота
|
|
Автор |
$martO ($mart0 ®) |
Публикувано | 19.01.03 13:56 |
|
Почти всеки ден си задавам въпроса "За какво точно живеем" - заради самото съществуване или ... . Аз нямам отговор на този въпрос и Ви питам ...
| |
Тема
|
Re: Какъв е смисъла на живота
[re: $martO]
|
|
Автор |
Hиkoя (Просто Никоя!) |
Публикувано | 20.01.03 19:37 |
|
за да изиграеш играта
Понякога може да липсва само една личност
и светът да изглежда обезлюден.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Rigel (в мрака...) |
Публикувано | 20.01.03 23:59 |
|
ами да! Смисълът е в самото съществуване! Нещо по-сложно ли ти се ще да бъде?
Ами ти защо си задаваш толкова често този въпрос? Депресиран ли си, пубертетът ли те е подгонил или си влюбен?
| |
Тема
|
|
|
Автор |
akonitin (Homo sacer) |
Публикувано | 21.01.03 03:40 |
|
На DVD и видеокасети излезе "Смисълът на живота според Монти Пайтън", там има няколко отговора, избери си някой.
Всяка прилика с действителни лица и събития е умишлена и целенасочена
| |
Тема
|
|
|
Автор |
akonitin (Homo sacer) |
Публикувано | 21.01.03 04:03 |
|
Eто ти и едно от въпросния филм.
Всяка прилика с действителни лица и събития е умишлена и целенасочена
| |
|
Не ме е страх да умра.
Мисля, че съм близо до това да разбера защо АЗ живея.
Искам да намеря себе си.
Да се докосна до всичко - любовта, красотата, болката, лудостта, страхът, чудесата...
Искам да живея така, че на мен да ми хареса.
Може животът ми да не е велик или дълъг.
Важното е аз да мога да кажа - Е да, но на мен си ми харесва, и да се усмихна с една от най-истинските си усмивки.
А това значи да изпитам всичко, да не се страхувам да умра. Тогава ще живея вечно!
Don't think I need anything at all
| |
Тема
|
|
|
Автор |
din-din (amurce) |
Публикувано | 23.01.03 18:08 |
|
giveem za dqa si cetem tapizmite
| |
Тема
|
|
|
Автор | odd (Нерегистриран) |
Публикувано | 23.01.03 23:05 |
|
Това е все едно да питаш, какъв е смисълът на червения цвят....зависи, дали е на светофар, на знаме или са букви с червен текст, дали е кръв или залез, дали е задник на шебек или царска мантия, червена нишка или партиина линия, дали е червено отместване или блясък на рубин.....всичко това е червено и винаги си има своя смисъл...а ти търсиш един единствен...
| |
Тема
|
|
|
Автор | kleo (Нерегистриран) |
Публикувано | 24.01.03 20:00 |
|
vseki si ima sobstveno mnenie,ta moeto e:kazvat 4e se poiaviavame na bial sviat za da stradame(ne znam kolko e viarno,no kato se zamisli6 ima ne6to takova),samo gadorii ti se slu4vat,bori6 se da otzelee6,ba4ka6 kato lud i ni6to ne razbira6 ot jivota si!!!A na opredelen period vselenata se razduvala i posle pak se pribirala(imam v predvit za prerajdaneto),sled 100 godini naprimer,ne znam to4no na kolko vreme se slu4va vsi4ko tova se povtaria i zatova poniakoga se slu4va da si bil na tova miasto,ili da si bil v tazi situatzia,ili da poznava6 tozi 4ovek,a vsa6tonst ti se slu4va za parvi pat!To4no tova imam v predvid 4e predi godini vie pak ste bili na tazi zemia i si ba4kal i t.n. i sega si se prerodil i prodaljava6 da se jertva6,ta tova e smisala na jivota edin "circle"koito se povtaria i nie vinagi sme v nego!!!
| |
|
Продай ми душата си,и ще ти кажа
Човек е толкова силен,колкото силна е волята му
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
|
|
|