Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:34 13.07.25 
Култура и изкуство
   >> Вечни (раз)мисли
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема Какво мислите вие?нови  
Автор Tikva (***)
Публикувано07.01.02 11:19

Преподреждам парчетата от последното срутване в живота ми, събирам ги за да се събера в себе си и да се почувствам по-цялостна, вече знам че съм друга...В постоянното лутане в лабиринтите на осмислянето-осъзнаване
разбрах:
Всичко в живота е тайна, която трябва да преживеем, а не проблем, който трябва да разрешим!
А какво мислите вие за това?

Животът е прекрасен, когато не е ужасен!

Тема ami tova:нови [re: Tikva]  
АвторCD (Нерегистриран)
Публикувано07.01.02 13:59

Отекват стъпките ми
в сиви коридори и после ...
Оглеждам се да видя тишина,
но за нещастие
до гдето стига взорът
съзирам само шепот на крака.

Шумът ме изпреварва,
но не спира,
обсебва ме до вдън душа ...
"За Бога, оставете ме на мира!
Или поне за мъничко сама ..."

Къде ти!!! Даже в самотата
ме мъчат скрити шумове,
натрупани от памтивека
във гените ми. Ще се мре!

А колко много искам да живея!
Не тук и не сега,
а някъде преди където
така не пожелах да спра.

Тема Re: Какво мислите вие?нови [re: Tikva]  
Автор Paйrpac (никой)
Публикувано07.01.02 14:41

То това също е тайна - ти сега защо издаваш

Тема Re: Какво мислите вие?нови [re: Paйrpac]  
Автор Tikva (***)
Публикувано07.01.02 16:33

просто не се сдържах...
Напора да го кажа на себе си пред други беше голям в пристъп на екстравертността ми
Тайната си остава тайна - повярвай ми,
а споделеният опит също е опит.../мамка му!!!/

Тема 088/ХХХ-YYYнови [re: Tikva]  
Автор Mag (дърто момче)
Публикувано07.01.02 23:18

Моят GSM.
Обади се. Заведения - бол. Бирата от мене. Излятата болка - от тебе. После - излятата болка от мене. А ти ще викнеш ли втората бира? За да не се покапя с болката си а с бира.

Quot homines, tot sententiae.

Редактирано от Mag на 07.01.02 23:19.

Тема Re: Какво мислите вие?нови [re: Tikva]  
Автор Rimia ()
Публикувано08.01.02 09:41

Срутването е най-любезното нещо, което може да ти предостави животът. А болката - най-здравословното. Звучи гадичко и е така. Но само в особени ситуации човек открива колко много сила има в себе си, колко различни страни може да предложи на разнообразието. Естествено, вече не си същият. Ама, защо ли да ти пука от това, след като във вс9ички случаи си по-добър образ на предишния. Е, болката остава, ядът - най-вече /мисля си даже, че той само избледнява, но не си отива/, но изведнъж усещащ, че насред тази цялата глупост, се опитваш да правиш това, което всъщност винаги си искал.....поне с мен беше/е така. /не знам кога настъпва точно границата между беше и е/

Тема mmmнови [re: Tikva]  
Авторmihail (Нерегистриран)
Публикувано08.01.02 11:45

be i az ima kvo da kaja po vaprosa
ama veche sum se zaklel da ne e po takiva mesta pulni s nuli i edinici i nothing more

Тема Тайнинови [re: Tikva]  
Автор Kapл (Кольо)
Публикувано08.01.02 13:47

Да преживееш тайна означава ли да я разгадаеш? Май не, или поне не задължително. Разгадаването й всъщност си е решаване на проблем, нали?

Аз обичам да разгадавам тайни. Но знам, че не всички подлежат на разгадаване, и това прави живота по-цветен.

И... разликата между тайната и проблема е в това, че проблемите винаги имат решение, а тайните понякога си остават тайни.

Тема Re: tikvaнови [re: Tikva]  
АвторKalina (Нерегистриран)
Публикувано08.01.02 13:49

Da badesh mlad , shte re4e da badesh i malko purvichen.SHTE RE4E OSHTE da si blizo do izvorite na zivota i da si dostatachno silen da se otarsish ot okovite na otminali neshta i otzivelici.Da se osmelish da napravish tova, za koeto na drygite im lipsva jiznen kuraj ,oznachava da potanesh vuv tainstvoto na stixiinoto , koeto poniakoga e tolkova prekrasno i valnyvashto.Tova e mladezkata smelost, koiato triabva da zapazim v sebe si -"Ymri, za da vazkrasnesh", tia e znanie, tia e opit, edno bezkraino tarsene, specifichna forma na sashtestvuvane.Da ne razkazvame spomeni, da ne se rovim v minaloto.Kakvo shteshe da stane sas sveta , ako zrelostta imashe poslednata dyma.

Obnovlenie i revolucia - tova vodi sveta napred!!!

Тема Re: 088/ХХХ-YYYнови [re: Mag]  
Автор Tikva (***)
Публикувано08.01.02 14:28

Това покана за среща ли е Маг или мислиш, че имам проблем за решаване или по-скоро удавяне в бира?!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.