Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 16:55 13.07.25 
Култура и изкуство
   >> Вечни (раз)мисли
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема Ima li niakoi tukнови  
Автор Nezna ()
Публикувано28.04.00 09:50

v tazi slanceva i samotna sutrin.... Da si pogovorim?

Тема Нежна‚нови [re: Nezna]  
Автор Изверг ()
Публикувано28.04.00 09:55

Аз съм тук!

Тема Нежна‚нови [re: Изверг]  
Автор Nezna ()
Публикувано28.04.00 10:00

pak li si ti be grubian otkade se vzimas? ako ste mi govoris pak takiva gluposti i mrasotii....

Автор Изверг ()
Публикувано28.04.00 10:06

Нежна‚ искаш ли дасе здобрим? Аз тогава имах много непреятности вработата и много ми се беше запалила главата но небях съвсем прав. Макар че все пак вие жените понякога можете да изкарате човек от нерви. Но ти може да не си такава?

Автор Nezna ()
Публикувано28.04.00 10:10

No az, az.... nisto ne ti biah napravila.... Vie mazete ste takiva.... ne sam ot tezi...

Автор Изверг ()
Публикувано28.04.00 10:14

Ние мъжете сме такива каквито Вие жените ни направите! Може дасъм мек като памук! Обаче повечато пъти съм от железна стомана понеже много съм патил ас. Нежна‚ ти наколко си години? Не си малолетна‚ нали? Много умна мисе струваш.

Автор Nezna ()
Публикувано28.04.00 10:18

pak se zaiazdas... niama da ti kaza na kolko sam.. kakvo znacenie ima? kakvo si prepatil, raskazi?

Автор Изверг ()
Публикувано28.04.00 10:29

Несе заяждам така тисе струва. Непреятностите ме преследват много мене нищо че съм добър човек и широка душа. Жена ми бившата може да го покаже свсички парцали дето ги е накупила за три години докато аз се морех да работа като луд! Но сега се свърши тая баница и неме интересува повече тая пачавра. Дай и на нея да се маже и дасе прави но за другите вкъщи ходеше като самодива ноне от тия които те целуват бърже. После взе две от колите и един апартамент и отиде да си... Нежна‚ това няма да гопиша да несе расърдиш пак. Аз не псувам много обаче тя гозаслужава много. Истереото взе. Но нищо такае по добре ми се махна от главата несъжелявам. Ти учиш ли какво?

Тема за незнанови [re: Nezna]  
Автор сладур ()
Публикувано28.04.00 10:33

Миличка, защо ти е самотно? А незна или нежна да се чете името ти?

Тема за незнанови [re: сладур]  
Автор Изверг ()
Публикувано28.04.00 10:50

Като неможеш да четеш несе обаждай! Защо обиждаш момичето ти бе?

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.