|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
За Стамен - ЧРД !
|
|
Автор |
poli () |
Публикувано | 25.01.00 17:39 |
|
Желая ти много, много любов и само радостни мигове.... мечтите ти да се сбъднат!
Може да звучи и банално, но хубаво е човек да има рожден ден и хората да го поздравяват...., макар че сигурно сега се чувстваш не дотам щастлива.... така е винаги пред и по време на рожден ден...повярвай на човек с доста рожденни дни зад гърба си...:-))) .
| |
Тема
|
За Стамен - ЧРД !
[re: poli]
|
|
Автор |
Стамен () |
Публикувано | 25.01.00 17:51 |
|
Поли:)
Ама той мина...! Вчера беше.
И ми се обади племенника ми да ми честити. По телефона. Той е малък, но е запомнил, представяш ли си? Много се радвах! Другите сигурно бяха забравили, а пък може и да не са знаели, няма значение.
Хубав рожден ден беше! Размаза се като домат по стъклото на пътнически влак. Гледка за реклама, а?:) Това за домата го измисли Боряна и ми хареса и си го запомних:)
И знаеш ли само КОИ хора не бяха забравили за рождения ден? Може и да не повярваш, но пак бяха Измислиците. Виртуалните. Тези, дето нито са ме виждали, нито са чували гласа ми, а ми вярват и ме обичат. И ме карат и аз да ги обичам....
Благодаря ти за пожеланията! Много!
| |
Тема
|
За Стамен - ЧРД !
[re: poli]
|
|
Автор |
Арчи () |
Публикувано | 25.01.00 17:54 |
|
Да си ни жив и здрав Стамене!
и все така убав и умен (((-8
Късмет! и малко по-вече оптимизъм ти желая, другото само ш дойде...
цунки ((х-8 ((х-8
Арчи
| |
Тема
|
За Стамен - ЧРД !
[re: Стамен]
|
|
Автор |
poli () |
Публикувано | 25.01.00 17:58 |
|
Моля... развам се, че успях все пак навреме да ти го честитя....
Да, от виртуалните приятели се получават приятни изненади.... съгласна съм с теб!
| |
Тема
|
За Стамен - ЧРД !
[re: Арчи]
|
|
Автор |
Стамен () |
Публикувано | 25.01.00 18:08 |
|
Арчи, приятелче, благодаря ти за всичко!
Ангелче си ми ти, дано вещиците не опърлят крилата ти.
Да си здрав!
| |
|
чрд, я!
да папкаш и да слушкаш !
баба ти е измислица
| |
|
Стамене, хаиде и от мен ЧРД...and just close your eyes and make a wish...Jeronimo се нагърбва като малък шерп да отнесе заявката до нужната инстанция...
П.П на Аврора честитих на висулки...и на теб "увиснах" със закъснение...ама нейсе на хаир ша е...та по-добре късно отколкото по-късно...
| |
|
.
| |
|
но дали няма пак да се разочароваш...
| |
|
... хм.... ако е бил оня ден... все още не е късно :)))
... аз, навремето (ама как звучи.... все едно под хипноза си спомням за предишни животи)... обявявах известната в някои тесни (и не съвсем) кръгове "седмица на моите рождени дни"...
... поне се вмествам в твоята седмица... макар че да ме питаш защо ли... като си се знам, че ич ме няма в пожеланията...
... но пък толкова ми се иска да ти пожелая нещо, че ще се пробвам
... ето го и опитът:
Да се смееш с хора, които обичат смеха ти. Да си доволна, че светът го има... и да ти харесва теб да те има в него!
:))))
Нефела
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|