Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 10:12 20.07.25 
Култура и изкуство
   >> Вечни (раз)мисли
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема За Стамен - ЧРД !нови  
Автор poli ()
Публикувано25.01.00 17:39

Желая ти много, много любов и само радостни мигове.... мечтите ти да се сбъднат! Може да звучи и банално, но хубаво е човек да има рожден ден и хората да го поздравяват...., макар че сигурно сега се чувстваш не дотам щастлива.... така е винаги пред и по време на рожден ден...повярвай на човек с доста рожденни дни зад гърба си...:-))) .

Тема За Стамен - ЧРД !нови [re: poli]  
Автор Стамен ()
Публикувано25.01.00 17:51

Поли:) Ама той мина...! Вчера беше. И ми се обади племенника ми да ми честити. По телефона. Той е малък, но е запомнил, представяш ли си? Много се радвах! Другите сигурно бяха забравили, а пък може и да не са знаели, няма значение. Хубав рожден ден беше! Размаза се като домат по стъклото на пътнически влак. Гледка за реклама, а?:) Това за домата го измисли Боряна и ми хареса и си го запомних:) И знаеш ли само КОИ хора не бяха забравили за рождения ден? Може и да не повярваш, но пак бяха Измислиците. Виртуалните. Тези, дето нито са ме виждали, нито са чували гласа ми, а ми вярват и ме обичат. И ме карат и аз да ги обичам.... Благодаря ти за пожеланията! Много!

Автор Арчи ()
Публикувано25.01.00 17:54

Да си ни жив и здрав Стамене! и все така убав и умен (((-8 Късмет! и малко по-вече оптимизъм ти желая, другото само ш дойде... цунки ((х-8 ((х-8 Арчи

Тема За Стамен - ЧРД !нови [re: Стамен]  
Автор poli ()
Публикувано25.01.00 17:58

Моля... развам се, че успях все пак навреме да ти го честитя.... Да, от виртуалните приятели се получават приятни изненади.... съгласна съм с теб!

Тема За Стамен - ЧРД !нови [re: Арчи]  
Автор Стамен ()
Публикувано25.01.00 18:08

Арчи, приятелче, благодаря ти за всичко! Ангелче си ми ти, дано вещиците не опърлят крилата ти. Да си здрав!

Автор боряна ()
Публикувано25.01.00 18:34

чрд, я! да папкаш и да слушкаш ! баба ти е измислица

Автор Jeronimo ()
Публикувано25.01.00 23:47

Стамене, хаиде и от мен ЧРД...and just close your eyes and make a wish...Jeronimo се нагърбва като малък шерп да отнесе заявката до нужната инстанция... П.П на Аврора честитих на висулки...и на теб "увиснах" със закъснение...ама нейсе на хаир ша е...та по-добре късно отколкото по-късно...

Тема Извод: Направи виртуалните - реални! [re: Стамен]  
Автор М Hit-ър М 5-ър ()
Публикувано26.01.00 11:04

.

Тема Извод: Направи виртуалните - реални!нови [re: М Hit-ър М 5-ър]  
Автор poli ()
Публикувано26.01.00 11:19

но дали няма пак да се разочароваш...

Автор Nefela ()
Публикувано26.01.00 11:36

... хм.... ако е бил оня ден... все още не е късно :))) ... аз, навремето (ама как звучи.... все едно под хипноза си спомням за предишни животи)... обявявах известната в някои тесни (и не съвсем) кръгове "седмица на моите рождени дни"... ... поне се вмествам в твоята седмица... макар че да ме питаш защо ли... като си се знам, че ич ме няма в пожеланията... ... но пък толкова ми се иска да ти пожелая нещо, че ще се пробвам ... ето го и опитът: Да се смееш с хора, които обичат смеха ти. Да си доволна, че светът го има... и да ти харесва теб да те има в него! :)))) Нефела

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.