Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:04 19.07.25 
Култура и изкуство
   >> Вечни (раз)мисли
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема животът...нови  
Автор марийка ()
Публикувано13.01.00 12:19

.... не бива да се приема много насериозно. в края на краищата никой не е оцелял. неизвестен махленски алкаш

Тема недей...нови [re: марийка]  
Автор марийка ()
Публикувано13.01.00 12:22

...не се безпокой, никой не е останал в небето. успокоително обръщение на инструктор към млад неловък пилот

Тема намецитенови [re: марийка]  
Автор марийка ()
Публикувано13.01.00 12:26

намеко ти е толко тънък, че се скъса... леля ми изабел, горда внучка на прабаба ми магдалина

Тема животът...нови [re: марийка]  
Автор Ano. ()
Публикувано13.01.00 17:19

...минава неусетно. Остава само удоволствието от това, че си живял.

Тема нищо...нови [re: марийка]  
Автор Ano. ()
Публикувано13.01.00 17:20

...не е такова, каквото изглежда. То е такова, каквото на теб ти изглежда.

Автор Aurora ()
Публикувано13.01.00 17:38

...е това, което е и нищо повече.

Тема животът...нови [re: Aurora]  
Автор марийка ()
Публикувано13.01.00 17:49

... и нищо по-малко.

Тема виждам, че си имала какво да кажеш (((-9нови [re: марийка]  
Автор Арчи ()
Публикувано14.01.00 08:46

...Виждам, че си имала какво да кажеш по темата за живота Марийке (((-8) Чудех се що ли липсваш в едноименната тема с продължение преди Коледа? Мисля, че не е от завист или лоши чувства (((-9), а просто си обобщавала богатия си житейски опит........ ...а ето и моето скромно участие в `твоята тема` (((-8), с думите от една стара песна: " Животът е лесен когато трудът е песен..." ..и коментарът ми: Животът е кофти, аз знам, ако си безработен и сам... ...Арчи...(((-8)..

Автор Nefela ()
Публикувано14.01.00 10:08

... е прекрасен при наличието на подходящи сравнения... аз, когато се сетя за потъването на Атлантида, амазонските кръвопиещи насекоми, екипът, изпратил сонда на Марс, умивалник без смесителна батерия, съседчето, дето става в 6 без 15 за училище... и други присещания от този порядък ми... прекрасен си е

Автор Nefela ()
Публикувано14.01.00 10:10

... е много семпъл... от птичи поглед аз, когато пробвам да си представя, че съм нещо, което не съм

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.