|
Тема
|
Кретенизми
|
|
Автор |
Хит No.5 () |
Публикувано | 06.01.00 11:34 |
|
Преди няколко дни, по нещастно стечение на обстоятелствата ушите ми станаха свидетел на приблизително следното "велико" житейско откритие, цитирам по памет:
"Ех кючек, кючек,
с тебе ставам аз човек"
За съжаление не знам автора (срам не срам - все още не съм слезнал от дървото, засега съм научил само "Боря-ано Борянке, сал ти-и ли си мома…"), но предполагам, че в клуб Чалга ще могат да ви осведомят достоверно и веднагически. Аз само използвам случая да открия тема Кретенизми. Вие сте на ход.
| |
|
... крайно време е някой да събере достатъчно мъжество, за да обърне това положение на 360 градуса...
радио Хоризонт
коментарна рубрика
тази година
... всъщност, внезапно си представих онази прекрасна машина вкъщи, която доказвайки категорично реализма в рекламата ПереВместоМен, и почвам да се разколебавам, че това е Кретениззъм...
... ми да, ми да
... аз съм за... мъжествените обръщания ... на което и да е положение...
:))
| |
|
abe tapanar takuv, kak moge da obigdash hubavata NARODNA muzika
drug put ne go pravi
a kreten e bashtati shtoto te e napravil
idiot
tzarvul
div peshteren korkonotzokal
po-tup si ot na dan kolov guza
| |
|
Абе, Сашко, гледам го онзи чукундурин в рекламата на чийзбургер, дето вика похотливо "Уау",и си викам - ама тоя стил ми е познат, въх, кой беши тоз чиляк?"
Амчи ти си бил, бе, Роми, поздравявам те - в първата най-крентенска реклама на 2000 - пак ти с твоя глас меден загорял.
Их бре, живот!
| |
|
|
|
|